Expertöversikt

Dedikerad webbhotell

Server Beach är ett av de mest kända dedikerade värdföretagen. De var faktiskt en av värdleverantörerna som YouTube använde när det växte till att bli den största videoströmningswebbplatsen på webben. Medan YouTube nu använder Googles datacentra är det faktum att de brukade arbeta med Server Beach en bra indikation på kvaliteten du får.


De erbjuder bara dedikerade servrar och vissa molnhotellternativ, så detta kommer bara att vara ett bra företag för de som behöver en stark värdupplevelse. Företaget har varit verksamt ganska länge och erbjuder en mängd fina värdalternativ för företag som behöver det.

Uptime & Pålitlighet

Kvalitetshårdvara för stor upptid

Liksom många dedikerade värdleverantörer verkar detta företag inte erbjuda någon typ av drifttidsgaranti. Detta beror normalt på att värdföretaget själva har mindre kontroll över vad du gör med din server. När det gäller avbrott i hårdvara eller datacenter kommer du troligtvis inte att ha några problem. Detta företag använder hårdvara av hög kvalitet för alla sina servrar, och deras datacenter har visat sig vara stabilt under ganska lång tid.

Du får också tillgänglighet för säkerhetskopiering, en trevlig brandvägg och mer för att skydda din värd. Detta kan förhindra strömavbrott relaterade till strömproblem, hackerattacker och mycket mer.

Funktioner

Trevliga dedikerade serverfunktioner

Som med de flesta dedikerade serverföretag kommer du att kunna köra din webbplats så gott som du vill. De ger dig full åtkomst till dina servrar så att du kan installera alla operativsystem, programvara och andra saker. Detta är väldigt trevligt för de kunder som ser ut att kunna driva sin webbplats på det sätt de vill utan begränsningar.

När du går igenom de olika värdpaketen ser du att de har många olika alternativ att välja mellan. Först kan du gå med en värdeserver som är trevlig, men billigare. Du kan gå upp till kraftservrar eller företagsservrar, som var och en ger dig en högre värdkraftnivå för att tillgodose behoven på din webbplats eller webbplatser.

Slutligen kan du också välja en lagringsserver. Detta är idealiskt för alla företag som behöver lagring på plats, big data, NAS-system och mer. Lagringsservrar är dock inte riktigt webbhotelltjänster så se till att du är medveten om det.

Stöd

Typisk dedikerad serverstöd

Stödet med detta företag är ganska bra för en dedikerad värdleverantör. Närhelst du har dedikerad hosting som detta kommer företaget dock bara att verkligen stödja hårdvaru- och dataförbindelserna, inte vad du sätter på servern. Det här är viktigt eftersom om du rota med den webbplats som är värd kommer du förmodligen inte att få den hjälp du behöver för att fixa den utan att betala extra.

Prissättning

Bra värd till rimliga priser

Dedikerade servrar kommer alltid att bli dyrare än vad många andra företag erbjuder för VPS eller delad hosting. Detta företag är verkligen inte på marknaden för de lägsta kostnaderna värd eller ens de lägsta dedikerade servrarna. För vad du får, är dock priserna ganska rimliga.

Värdeservrarna börjar på $ 249 per månad och har en startavgift på $ 249. För detta får du Intel Xeon-processor, 8 spelningar RAM, två 1 TB-enheter och mer. Priserna går upp därifrån till sina $ 749 per månad (med $ 749 startavgift) företagsservrar. Dessa priser är inte billiga, men du får kraftfull värd. En riktigt dålig sak är att starup-avgiften är lika med en månad av vilket värdpaket du väljer. Startkostnaderna för företaget kommer verkligen inte att förändras mycket så de borde ha en fast startuppgift (om någon alls).

Sammanfattning

Bra värd för High End-webbplatser

Om du vill vara värd för en stor och upptagen webbplats är detta ett bra företag att tänka på. De har visat sig kunna hantera enorma mängder trafik och få igång servrar för sina kunder. Oavsett vad du är värd så har du en bra upplevelse med denna leverantör.

Fördelar:

  • Stor kvalitet hårdvara
  • Tidigare värdleverantör för YouTube
  • Lätt att använda webbplats

Nackdelar:

  • Ingen drifttidsgaranti
  • Endast dedikerade servrar
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me