Expertöversikt

Erfaren DDoS-skydd & Kvalitetshotell

SharkTech har varit verksamt sedan 2003 och erbjuder kunderna värd av god kvalitet och DDoS-skydd. När företaget började fokuserade de främst på DDoS-attackreducering genom skyddade IP-adresser och andra filtreringstjänster. De var ett av de första företagen som tillhandahöll denna typ av tjänster till ett överkomligt pris. Detta beror på att DDoS-attackerna främst var inriktade på större företag fram till dess. Idag är dock DDoS-attacker ett hot för varje webbplats på webben.


Till skillnad från många företag som erbjuder DDoS-begränsningstjänster, erbjuder denna också värd av god kvalitet för att följa med den. Bekvämligheten med att ha båda dessa tjänster genom ett företag kommer att vara mycket attraktiv för många människor. Deras dedikerade servrar är tillräckligt kraftfulla för att köra mest av alla typer av webbplatser, och de inkluderade funktionerna hjälper till att säkerställa att kunderna är nöjda. De verkar för närvarande på fyra platser, Chicago, Denver, Los Angeles och Amsterdam.

Uptime & Pålitlighet

Exceptionell tillförlitlighet

Uptime och tillförlitlighet är exceptionellt hög hos detta företag. När du arbetar med en webbhotell som erbjuder DDoS-skydd kommer du nästan säkert att få en bra pålitlig tjänst. Studier har visat att så mycket som 1/3 av webbplatsavbrott orsakas av DDoS eller liknande attacker, så att värd hos SharkTech kommer att göra mycket för att hålla saker stabila. Deras hårdvara är också namnmärke och konfigurerad väl så det kommer troligtvis inte att några störningar orsakas av den heller.

Funktioner

Högre slutvärd & DDoS-funktioner

För värd inkluderar alternativen VPS, dedikerade servrar och colocation-paket. De är alla främst inriktade på små till medelstora företag såväl som individer som driver populära webbplatser. De låter dig konfigurera dina servrar så att de är precis som du vill ha dem, särskilt med VPS-alternativ. Du kan också uppgradera eller nedgradera funktionerna du behöver när som helst. Servrarna inkluderar hårdvara av hög kvalitet, hårddiskar i hårddisk, DDR2-minne och mer.

Värdpaketen ingår med 20 GBPS DDoS-attackreducering. Detta kommer att räcka för att stoppa de vanligaste typerna av attacker som webbplatser upplever. Om det finns ett speciellt behov av att mildra mot högre bandbreddattacker, kan de också erbjuda det baserat på behov.

Stöd

Responsive Technical Support Teams

De flesta tjänster som erbjuds av SharkTech är självhanterade, vilket innebär att teknikgrupperna inte kommer att lösa problem gratis. De kommer emellertid att övervaka hårdvara och se till att den alltid fungerar korrekt. De hjälper dig också med alla frågor du har, och ger dig den information som behövs för att säkerställa att din upplevelse är utmärkt.

Prissättning

Rimliga prispoäng

Priserna är ganska överkomliga på varje nivå. VPS-lösningar börjar på bara $ 19 per månad och går upp till $ 59 baserat på de funktioner du behöver. Dedikerade servrar prissätts baserat på specifikationerna du behöver och kan anpassas efter dina exakta behov. De börjar på $ 149 per månad och går upp därifrån. DDoS-skyddet ingår antingen i den faktiska värden, eller så kan det köpas separat om det behövs. Priserna kommer i stor utsträckning att baseras på mängden data som måste skrubbsorteras.

Användarvänlig

Avancerade tjänster med vänlig hjälp

Hosting från detta företag är lite mer avancerad än du hittar hos de flesta andra leverantörer. Detta medför nödvändigtvis lite mer förvirring och komplikation för kunder som inte har erfarenhet inom detta område. Deras kundtjänst och tekniska supportteam är dock ganska bra. De kan förklara systemen till dig och hjälpa till att få saker konfigurerade på det sätt de behövs. Gränssnitten för kunderna läggs också snyggt ut för att göra det lättare för människor att hitta det de behöver.

Sammanfattning

Utmärkt värd för de flesta kunder

Detta företag har verkligen mycket att erbjuda för nästan alla typer av kunder. Individer, småföretag, medelstora företag och till och med vissa större företag kan alla använda företagets värd och DDoS-skydd för att hålla sin webbplats igång och fungerar smidigt. De har mycket att erbjuda och ett gott rykte för kvalitet.

Fördelar:

  • 20 GBPS DDoS-skydd ingår
  • Mycket stabil värdmiljö
  • värd & DDoS Mitigation in One

Nackdelar:

  • Inga delade värdalternativ
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me