Oversikt

Site5.com – Kan ikke slå tjenester og alternativer for plassering

Site5.com er et av de mest etablerte webhotellbedriftene på markedet i dag. De har gitt kundene sine webhotell av høy kvalitet i mange år, men er fortsatt en av de mer avanserte tjenestene som er tilgjengelige. Når du registrerer deg med en ny konto hos Site5, vil de flytte alle nettstedene dine fra alle andre hostingløsninger over, gratis. Dette er en flott funksjon siden overføringer av webhotell kan være vanskelige, spesielt hvis du ikke har gjort dem før. En av de beste funksjonene i dette vertsselskapet er at de har servere i datasentre over hele verden. Dette betyr at du kan få nettstedet ditt hostet på et sted som er nær der besøkende er fra. Med dette alternativet vil besøkende sannsynligvis legge merke til at nettstedet ditt lastes raskere og er mye mer responsivt. De har også tilpasset kontrollpanelet sitt (fremdeles bruker bransjestandarden cPanel) for å gjøre det enklere for nyere brukere. Hvis du allerede er vant til det tradisjonelle cPanel-oppsettet, er det ikke vanskelig å lære dette nye systemet i det hele tatt, og i de fleste tilfeller vil du sannsynligvis glede deg over den ekstra anvendeligheten.


oppetid & Pålitelighet

99,9% oppetid med pengene tilbake-garanti

Som de fleste webhotellfirmaer tilbyr Site5 hele oppetidsgarantien på 99,9%. I tillegg garanterer de imidlertid at hvis nettstedet ditt går ned, vil de refundere pengene dine. Dette er en fin liten fordel, selv om det i de fleste tilfeller ikke er noe du noen gang vil dra nytte av (dette er en god ting). I tilfelle du opplever problemer, har Site5 24/7/365 live chat og e-post teknisk support. De tilbyr også telefonstøtte i løpet av normal arbeidstid. Det har vært svært få klager på pålitelighet fra brukere av dette selskapet, og gitt det faktum at de har så mange forskjellige datasentre, er det tydelig at de er i stand til å gi eksepsjonell pålitelighet.

Funksjoner & tjenester

Nesten uendelig liste over tilgjengelige tjenester av høy kvalitet

Vær forsiktig når du begynner å bla gjennom listen over tilgjengelige tjenester, det virker som om det fortsetter for alltid. Noen av de mer viktige alternativene inkluderer ubegrenset diskplass og båndbredde på alle deres pakker (til og med inngangsnivåene). Alle deres pakker inkluderer også gratis sikkerhetskopier, en garanti på 99,9% oppetid, enkel nettstedbygger og mye mer. Du kan bare ha ett nettsted på pakken med det laveste nivået, men når du har flyttet opp fra det, tilbyr de ubegrenset domene- og nettstedvert. Hvis du ikke er 100% fornøyd med tjenestene du får fra Site5, tilbyr de en full 45-dagers pengene-tilbake-garanti, noe som vil gi deg god tid til å virkelig vurdere tjenestene deres på riktig måte.

Priser

Rimelig prissetting for alle nivåer av tjenester

Site5 tilbyr et bredt utvalg av forskjellige webhotelltjenester å velge mellom. Deres inngangsnivå pakke starter på $ 4,95 per måned, som er omtrent gjennomsnittet i disse dager. Prisene går opp basert på hvilken type tjenester du trenger. I tillegg til de populære delte hosting-tjenestene deres, tilbyr de også administrerte og ikke-administrerte virtuelle servere, som er priset ganske bra. For eksempel, hvis du er en webekspert og følger med en ikke-administrert VPS, kan du få en dual core, 1 gig minneoppsett for bare $ 25 per måned. Det er $ 50 for det samme oppsettet under det administrerte alternativet. Det er viktig å merke seg at prisene deres endres basert på hvor du velger å få nettstedet ditt vert. For eksempel starter en grunnpakke i Dallas Texas på bare 4,95 dollar per måned. Den samme pakken er 5,95 dollar i San Francisco, og 9,95 dollar i Joao Pessoa, Brasil. Forsikre deg om at du ser nøye på hvor du vil at nettstedet ditt skal være vert. Det er ofte verdt de ekstra pengene å få den plasseringen du ønsker, men i noen tilfeller er det bedre å bare gå til lavere pris.

Sammendrag

[email protected]

Dette er et åpenbart valg for alle som er kresen når det gjelder nettstedene deres. De har nesten to dusin forskjellige datasentre å velge mellom, noe som gir deg flere alternativer enn nesten noe annet vertsfirma tilgjengelig i dag. De har også en lang historie med å tilby god kundeservice og utmerket støtte.

Pros

  • Gratis nettsted migrering fra gamle hosting selskaper
  • Nesten to dusin datasentre å velge mellom, rundt om i verden
  • Ubegrenset båndbredde og diskplass

Ulemper

  • Begrenset til ett nettsted på deres ‘hostBasic’ plan
  • Noen kunder har klaget over at hosting på inngangsnivå er noe treg
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me