Översikt

Site5.com – Kan inte slå tjänsterna och platsalternativen

Site5.com är ett av de mest etablerade webbhotellföretagen på marknaden idag. De har gett sina kunder webbhotell av hög kvalitet i åratal, men är fortfarande en av de mer avancerade tjänsterna som finns tillgängliga. När du registrerar dig med ett nytt konto hos Site5 flyttar de alla dina webbplatser från någon annan värdlösning över, utan kostnad. Detta är en fantastisk funktion eftersom överföringar via webbhotell kan vara svåra, särskilt om du inte har gjort dem tidigare. En av de bästa funktionerna hos detta värdföretag är att de har servrar i datacenter runt om i världen. Detta innebär att du kan ha din webbplats värd på en plats som är nära där dina besökare är ifrån. Med det här alternativet kommer dina besökare sannolikt att märka att din webbplats laddas snabbare och är mycket mer lyhörd. De har också anpassat sin kontrollpanel (fortfarande använder branschstandarden cPanel) för att underlätta för nyare användare. Om du redan är van vid den traditionella cPanel-inställningen är det inte svårt att lära sig det här nya systemet alls och i de flesta fall kommer du förmodligen att njuta av den extra användbarheten.


Uptime & Pålitlighet

99,9% drifttid med pengarna tillbaka-garanti

Liksom de flesta webbhotellföretag erbjuder Site5 en full garanti på 99,9%. Dessutom garanterar de att om din webbplats går ner, kommer de att återbetala pengarna. Detta är en fin liten förmån, även om det i de flesta fall inte är något du någonsin kommer att dra nytta av (detta är bra). Om du stöter på problem har Site5 24/7/365 livechatt och teknisk support via e-post. De erbjuder också telefonstöd under normala öppettider. Det har varit väldigt få klagomål om tillförlitlighet från användare av detta företag, och med tanke på att de har så många olika datacenter, är det uppenbart att de kan ge exceptionell tillförlitlighet.

Funktioner & tjänster

Nästan oändlig lista över tillgängliga tjänster av hög kvalitet

Var försiktig när du börjar bläddra igenom deras lista över tillgängliga tjänster, det verkar som om det fortsätter för evigt. Några av de viktigare alternativen inkluderar obegränsad diskutrymme och bandbredd på alla sina paket (även till startnivån). Alla deras paket inkluderar också gratis säkerhetskopior, en 99,9% drifttidsgaranti, enkel webbplatsbyggare och mycket mer. Du kan bara ha en webbplats värd på deras lägsta nivåpaket, men när du väl har kommit upp från det erbjuder de obegränsad domän- och webbhotell. Om du inte är 100% nöjd med de tjänster du får från Site5, erbjuder de en hela 45 dagars pengarna tillbaka-garanti, vilket kommer att ge dig god tid att verkligen utvärdera deras tjänster på rätt sätt.

Prissättning

Rättvisa priser för alla nivåer av tjänster

Site5 erbjuder ett brett utbud av olika webbhotelltjänster att välja mellan. Deras startnivåpaket börjar på $ 4,95 per månad, vilket är ungefär i genomsnitt dessa dagar. Priserna går upp baserat på vilken typ av tjänster du behöver. Förutom deras populära delade värdtjänster erbjuder de också hanterade och okontrollerade virtuella servrar, som prissätts ganska snyggt. Om du till exempel är en webbsexpert och går med en okontrollerad VPS kan du få en dual core, 1 gig minneinställning för bara $ 25 per månad. Det är $ 50 för samma installation under det hanterade alternativet. Det är viktigt att notera att deras priser ändras baserat på var du väljer att ha din webbplats värd. Till exempel börjar ett baspaket i Dallas Texas på bara 4,95 dollar per månad. Samma paket är $ 5,95 i San Francisco och $ 9,95 i Joao Pessoa, Brasilien. Se till att du tittar noga på var du vill att din webbplats ska vara värd. Det är ofta värt de extra pengarna för att få den plats du vill ha, men i vissa fall är det bättre att bara gå till det lägre priset.

Sammanfattning

[email protected]

Detta är ett uppenbart val för alla som är noga med var deras webbplatser är värda. De har nästan två dussin olika datacenter att välja mellan, vilket ger dig fler alternativ än nästan något annat webbhotell som finns tillgängligt idag. De har också en lång historia av att erbjuda bra kundservice och utmärkt support.

Fördelar

  • Gratis webbplatsmigrering från gamla värdföretag
  • Nästan två dussin datacenter att välja mellan, som finns runt om i världen
  • Obegränsad bandbredd och skivutrymme

Nackdelar

  • Begränsad till en webbplats i deras “hostBasic” -plan
  • Vissa kunder har klagat över att deras hostingnivå är något långsam
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me