SiteGround-gjennomgang: Utmerket rykte. MEN er det fortjent?

SiteGround er en av de største aktørene i webhotellbransjen etter fem års drift og et rykte som en av de mest pålitelige og funksjonsrike WordPress hostingplattformene. I testene våre fant vi ut at selskapet tilbyr en spennende kombinasjon av rimelige planer og ubegrenset båndbredde sammen med en flott verktøysett og verktøy som gjør det enklere å sette opp og vedlikeholde en eller flere nettsteder under en enkelt plan. SiteGround testet også høyt i forsøkene våre for ladetid og oppetid, som er avgjørende for en pålitelig hosting-tjeneste.


Vi legger SiteGround-verktøyene gjennom tunge tester for å finne ut om det lever opp til fakturering. Les vår analyse og deretter brukernes SiteGround-anmeldelser for å se hvor godt det stabler opp mot konkurransen:

Fordeler og ulemper

 • Det er enkelt å komme i gang med en ny hostinginstans takket være SiteGrounds raske og intuitive oppsett, slik at du kan bygge nettstedet ditt raskere.
 • Ta ansvar for din WordPress-nettstedsadministrasjon med en rekke nyttige verktøy for å integrere og administrere nettstedet ditt.
 • Få svar og hjelp du trenger med 24/7 support via chat, telefon eller e-post
 • SiteGround holder nettstedet ditt konsekvent online med over gjennomsnittet oppetid og pålitelig ytelse.
 • Forsikre deg om at du har det du trenger med SiteGround generøse bruksgrenser og dataoverføringer som ikke er målere for alle planer.
 • Rask belastningstid betyr at nettstedet ditt er raskere på brukernes skjermer og rangert høyere på søkemotorer.
 • Gi brukerne tillit til nettstedene dine med gratis inkluderte SSL-sertifikater med hvilken som helst plan du velger
 • Når du har konfigurert det, kan det være litt skremmende å utforske alle funksjonene SiteGround har å tilby.
 • Bedriftens prismodeller er i den øvre enden av bransjens gjennomsnitt.
 • Lagringsplass kan bli noe begrenset i henhold til den mindre planen, og krever en oppgradering når nettstedet ditt skal skaleres
 • Påmelding er mye til en lav pris, men fornyelser kan bli dyrere etter at det første abonnementet utløper.

Pris- og betalingsmåter

Før du oppretter en konto, kan du velge mellom en av SiteGrounds tre planer som tilbyr en rekke funksjoner på toppen av standard hosting-tjenesten. Selskapets rimeligste plan, StartUp, starter på $ 3,95 månedlig og tilbyr hosting for et enkelt nettsted sammen med 10 GB webplass og selskapets “essensielle” WordPress-funksjoner, som inkluderer gratis WordPress-overføring, daglige sikkerhetskopier og ubegrenset trafikk.
Du kan også velge fra GrowBig-planen som starter på $ 5,95 per måned, som inneholder 20 GB nettplass og legger til premium WordPress-verktøy som SuperCacher, prioritert støtte og gratis sikkerhetskopiering av sikkerhetskopier. Den dyreste planen, GoGeek, koster $ 11,95 per måned og har 30 GB nettplass sammen med alle viktige og premium WordPress-funksjoner i tillegg til 1-klikk-iscenesettelse, forhåndsinstallert Git og PCI-kompatible servere. Selv med rimelige priser fant vi at SiteGround faller mot den øverste enden av bransjens prisklasse.
Uansett fant vi at nettstedet gir deg stor verdi og funksjoner med enhver plan. Enda viktigere er at når du har valgt abonnementet og opprettet kontoen din, kan du begynne å bygge nettstedet ditt nesten umiddelbart. Du kan opprette sider, innlegg og andre elementer akkurat som du ville gjort direkte på WordPress.

SiteGround-delte hostingpriser:

Sitreground delte hostingpriser:

SiteGround WordPress Hosting-priser:

Sitreground WordPress Hosting priser:

SiteGround Woocomerce Hosting-priser:

Sitreground Woocommerce Hosting-priser:

SiteGround Cloud Hosting-priser:

Sitreground Cloud Hosting-priser:

Brukervennlighet

SiteGround er bra for både nybegynnere og eksperter, selv om vi fant ut at opplevelsen endres litt avhengig av ferdighetsnivået ditt. Tjenesten inkluderer en gratis nettstedsbygger (med tillatelse av Weebly), og du kan raskt integrere en CMS, og til og med bruke SiteGrounds automatiserte WordPress-overføring hvis du bare migrerer det eksisterende nettstedet ditt. I tillegg kan du legge til mange av plattformens andre funksjoner, inkludert SSL-sertifikater, iscenesettelse av nettsteder og bygge ditt eget Git-arkiv og tilkobling, med et enkelt klikk.
Etter vår erfaring krever vi tjenester som tilbyr en mer kompleks og dypere funksjonalitet, og vi ble imponert over å se SiteGround-leveranser. Du kan velge hvilken PHP-versjon som skal kjøres, enkelt konstruere iscenesettelsesservere og koble flere SQL-databasespråk til den. Vi finner ut at disse avanserte funksjonene, som ikke er nødvendige, kan føre til at noen nybegynnere bryter noe uten å innse det. Likevel kan du fremdeles få mest mulig ut av SiteGround som nybegynner.

Lastetider og pålitelighet

Våre tester avslørte at SiteGround klarer ganske pålitelig og med jevn oppetid. En 100% oppetidsklassifisering er alltid å foretrekke, men realistisk sett vil de fleste tjenester ha minst noen minutter nedetid for oppdateringer eller vedlikehold. Våre tester for oppetid spenner over flere måneder og sporer gjennomsnittlig tid nettsteder på en hosting-tjeneste er frakoblet. SiteGround presterte beundringsverdig i løpet av prøveperioden vår, og holdt oppetid over 99,99% mens vi opplevde minimale servicestopp. På toppen av denne påliteligheten over gjennomsnittet (bransjegjennomsnittet er en marginalt lavere 99,94%), er selskapets lastetid også imponerende takket være SuperCacher-verktøyet, og yter litt raskere enn bransjens gjennomsnitt. Vi tester nettsteder mot et mål i løpet av flere måneder for å se hvor raske nettsider i gjennomsnitt lastes inn. Vi ble imponert over å se at lastetidene var så raske som 680ms, og i gjennomsnitt var veldig lydhøre.

Funksjoner

Du får virkelig verdi for ditt SiteGround-abonnement takket være de mange funksjonene og tilleggene du får med alle tre planene. Du kan bygge et helt nettsted takket være Weebly, eller enkelt importere ditt eksisterende nettsted med automatiserte WordPress-nettsteder. Hvis du ønsker å sette opp et bedriftsnettsted, kan du også dra nytte av en integrert CMS, ubegrenset e-postkontoer for teamet ditt og en fullt operativ MySQL-database.
Hvis du trenger mer avanserte kontroller, kan du velge mellom flere PHP-versjoner, FTP-kontoer og bygge et Git-lager, og til og med lage en iscenesettingsserver for nettsteder med et enkelt klikk. Det viktigste er at du kan være trygg på at nettstedet ditt er trygt mot katastrofe med gratis automatiske daglige sikkerhetskopier (opptil 30 eksemplarer). Hvis du foretrekker å være tryggere, kan du også legge til en gratis sikkerhetskopiering av sikkerhetskopier og sikkerhetskopieringer på forespørsel med GoGeek-planen. I tillegg til alt dette, var vi glade for å se at SiteGround inkluderer standardbeskyttelse som spamfilter, maskinvare- og programvareoppsigelser, og til og med automatisert oppdatering for å unngå sikkerhetsproblemer.

Kundeservice

En annen stor fordel til fordel for SiteGround er tilgjengeligheten og effektiviteten til supportpersonalet. Selskapets supportteam er tilgjengelig døgnet rundt, 365 dager i året for alle problemer som måtte oppstå. Du kan kontakte dem via telefon, live chat og e-postbilletter som er tilgjengelige direkte fra selskapets nettsted. Du kan også velge mellom støtte på engelsk, spansk og italiensk. Hvis du registrerte deg i selskapets GrowBig- eller GoGeek-planer, har du også tilgang til prioritert tjeneste. Totalt sett fant vi ut at supportteamene til SiteGround var raske, effektive og i stand til å løse de fleste av våre presserende problemer uten problemer.

SiteGround-brukeranmeldelser

Våre anmeldelser fokuserer på å gi deg den bredest mulige oversikten over selskapets tjenester. For å se hva andre kunder sier om plattformen, kan du lese noen av de beste brukeranmeldelser fra SiteGround.

Konklusjon

Gjennomgående vurderte vår SiteGround-ekspertanmeldelse at selskapets tjenester er ideelle for et bredt spekter av brukere. Hvis du er en nybegynner som ønsker å starte deres første nettsted, kan den integrerte nettstedbyggeren og CMS-verktøyet hjelpe deg raskt å slå bakken. Likevel kan det være bedre å unngå avanserte funksjoner som MySQL-databaser og PHP-versjoner, noe som kan påvirke nettstedets ytelse.
På den annen side er muligheten til å tilpasse back-enden din best mulig tilpasset nettstedets behov, appellerende for avanserte brukere. Lag som har flere utviklere og store bygg, kan enkelt organisere dataene sine på Git for å holde bedre versjonskontroll og administrere eiendeler. Enda viktigere er at du kan teste nye funksjoner enkelt og sikkert med iscenesettelsesservere.
For både nybegynnere og eksperter, men med automatiserte sikkerhetskopier, SSL-sertifikater og flere andre gode funksjoner, gjør SiteGround til et topp valg. Mens prisen ligger på den øverste enden av spekteret, rangerer SiteGround fortsatt blant de beste alternativene takket være bredden av funksjoner og pålitelig hostingytelse.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me