Expertöversikt

Välkänd skapande av webbplatser & Hosting Company

Square Space är ett företag som är bäst känt för att förse sina kunder med de verktyg och resurser som behövs för att skapa webbplatser av hög kvalitet. I första hand är detta en självhjälpstyp som gör det extremt enkelt att skapa webbplatser som ser bra ut och är lätta att köra. De har möjlighet att betala dem för att bygga webbplatsen också om det är något du föredrar. Tillsammans med de verktyg som används för att skapa en webbplats, hanterar de också webbhotell för dina webbplatser.


Värdet i sig kommer att bli ganska grundläggande delade värdlösningar. De erbjuder inte heller mycket information om exakt vad du får med värdgivningen. Detta beror främst på att de flesta som använder den här tjänsten inte behöver något avancerat. De är vanligtvis inte tekniska proffs, utan snarare företagare som vill ha en webbplats utan besvär. Sammantaget är detta en bra tjänst som uppfyller deras specifika nischkunders behov mycket bra.

Uptime & Pålitlighet

Mycket stabil värdmiljö

Värdet med detta företag är mycket stabilt. De erbjuder inte drifttidsgarantier eller något liknande, men med tanke på att de är ett mycket stort företag med massor av kunder, har de uppenbarligen en fin inställning för servrar och nätverksanslutningar. De har också ett bra tekniskt team för att övervaka för problem och få dem adresserade utan att kunderna någonsin är medvetna om det. Stabilitet är viktigt med den här typen av företag eftersom kunder som inte är teknisk fokuserade ofta blir mer upprörda över stillestånd eftersom de inte förstår branschen. Med detta i åtanke gör Square Space ett bra jobb med att hålla allt igång hela tiden.

Funktioner

Massor av användbara funktioner för kunder

Funktionerna från detta företag är främst inriktade på att låta människor bygga sina egna webbplatser. Detta skiljer dem från en traditionell webbhotellleverantör när det gäller vad du förväntar dig att se när du går igenom deras webbplats. När du tittar specifikt på värdfunktionerna kommer du att märka att de egentligen inte är så bra. De har begränsningar för antalet sidor en webbplats kan vara, och de ger mycket lite information om vad den verkliga hårdvaran och funktionerna är för paketet du registrerar dig för. Du kan ha SSL-certifikat installerade med valfritt paket, och de har en stabil värdmiljö.

Stöd

Utmärkt stöd behövs sällan

Den tekniska supporten som detta företag tillhandahåller är heltäckande och lätt att arbeta med. De flesta människor kommer dock aldrig ens behöva kontakta dem eftersom det finns så få problem som du kommer att stöta på när du arbetar med detta företag. Det tekniska teamet vet att det är viktigt att hålla allt på ett smidigt sätt så att de gör en hel del övervakning och arbetar i bakgrunden för att undvika problem. För webbplatsens skapande sida har de ganska mycket supportdokumentation och videor för att hjälpa människor att komma igång, vilket gör allt ännu enklare.

Prissättning

Prissättning är för webbplatsbyggnad

Prissättningen för detta företag är verkligen baserad på förmågan att bygga en webbplats, inte så mycket värden själv. För en enkel webbplats till exempel är det $ 12 per månad om de faktureras årligen. Detta är ganska dyrt för den startnivå som du kommer att få med det, men det kommer med en hel del funktioner för att bygga själva sidan så att det måste tas med. Ingen kommer att vilja använda den här tjänsten bara för värd eftersom det vore opraktiskt. För dem som vill ha hjälp med att bygga en attraktiv webbplats är priset verkligen inte dåligt alls.

Användarvänlig

Allt är fokuserat på användaren

Hela företaget byggdes med tanke på användarvänlighet. Huvudpoängen med att använda den här tjänsten är att du kan registrera dig och bygga din webbplats utan hjälp från designers eller andra. För att uppnå detta behövde Square Space göra allt så enkelt som möjligt, och det var precis vad de gjorde. Om du behöver kontakta någon av teknikerna från företaget kommer du också att upptäcka att de är vänliga och enkla att arbeta med.

Sammanfattning

Bra företag fokuserat på användare

Detta är ett bra företag som har gett sina kunder en bra service under ganska lång tid nu. Detta är defiently inte en webbplats skapande eller webbhotell som är rätt för alla, men för de som vill göra det på egen hand, men inte har de tekniska färdigheterna, är Square Space ett utmärkt alternativ att överväga.

Fördelar:

  • Gör det enkelt att bygga en webbplats
  • Stabila värdmiljöer
  • Mycket användarvänligt

Nackdelar:

  • Ingen drifttidsgaranti för delade webbhotell
  • Lite information tillgänglig om värdspecifikationer
  • Priser återspeglar verktyg, inte värd
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me