Expertöversikt

Global värd baserad på Sri Lanka

Sri Lanka Linux Hosting är, som deras namn antyder, baserat på Sri Lanka. Deras primära målgrupp kommer att vara de i denna region, men de ger dem tillgång till servrar i datacentra i Storbritannien, Singapore och USA. De är fokuserade på värdrelaterade tjänster och har ett gott rykte för den kvalitet de kan ge sina kunder. Oavsett vilken typ av webbplats du kör, kommer de att kunna hantera den åt dig.


Uptime & Pålitlighet

Fantastisk stabil värdmiljö

Alla deras värdpaket är konfigurerade för att ge dig bra värd som kommer att vara uppe och tillgängliga för dina besökare. Du får 99,9% drifttidsgaranti för alla värdpaket, och de dedikerade servrarna har en 100% upptidstidsgaranti. De ger också alla sina kunder en 100% pengarna tillbaka-garanti så om du inte är nöjd med den erbjudna stabiliteten kan du alltid flytta till en annan webbhotell för att få den servicenivå du behöver.

Funktioner

Alternativ för alla typer av värd

När du kommer till detta företag för värd kommer du att ha alternativ för delad värd, återförsäljarhosting, VPS och dedikerade servrar och mer. De bryter också de olika kategorierna för hosting nedåt baserat på vad du använder det för. Du kan till exempel välja webbhotell för sociala medier om du vill starta en webbplats med sociala medier, eller ett webbhotellpaket för dem som vill starta sin egen blogg. Naturligtvis finns det också allmänna värdalternativ för dem som bara behöver skapa en webbplats av god kvalitet för sina besökare.

Medan namnet på detta värdföretag skulle innebära att de bara erbjuder Linux-värd är det inte faktiskt fallet. De har ett antal olika värdpaket som kan använda antingen Linux eller Windows baserat på dina önskemål. Naturligtvis är de specialiserade på Linux-alternativ så att alla som letar efter en Windows-värdlösning kanske vill välja ett företag som sätter mer fokus på Windows.

En annan trevlig egenskap hos detta företag är att de låter dig välja var din webbplats ska vara värd. Många värdleverantörer gör detta för dedikerade servrar, men den här gör det även med delad hosting och VPS. Detta hjälper dig att se till att din webbplats är uppdaterad och responsiv för dina användare baserat på var de befinner sig, vilket kan ge många fördelar för alla som driver en webbplats.

Stöd

Exceptionell kundsupport

Supportteamet bemannas dygnet runt för att hjälpa till med alla typer av problem som borde dyka upp. För kunder med vissa värdpaket tilldelar de till och med dedikerade supportindivider för att hjälpa dem med allt som behövs. Den nackdelen med detta företag är att de inte har en kunskapsbas eller FAQ-avsnitt för att ge kunderna information de behöver på en “självhjälpsbasis”.

priserna

Standardpriser

De priser som erbjuds av detta företag är ganska standard jämfört med vad du hittar i hela branschen. Delad hosting varierar i pris från $ 4,95 till $ 14,95 per månad. VPS-värdlösningar sträcker sig från cirka $ 30 till $ 100 per månad, även om de kan variera beroende på vilken plats du vill att din server ska vara belägen i. Slutligen kommer de dedikerade servrarna att börja med $ 49,95 per månad och kan gå hela vägen upp till cirka $ 600 per månad. Dedikerade servrar har en installationskostnad på mellan $ 25 och $ 100 beroende på vilken serverspecifikation du behöver.

Fart

Bra värdhastigheter

Värdet för detta företag kommer att vara på eller över genomsnittet för alla deras värdpaket. De har snabba datakretsar som kommer in och ut från alla sina datacenter och konfigurerar deras nätverk för att minimera eventuella fördröjningar eller förseningar. Själva värdservrarna byggs också med kraftfulla komponenter för att maximera hastigheten.

Sammanfattning

Övergripande bra värd

Detta företag har gjort ett bra jobb med att bygga en stark, pålitlig värdmiljö för webbansvariga runt om i världen. De konfigurerar och konfigurerar sina servrar utifrån deras kunders behov, och de erbjuder utmärkt service och support på alla nivåer.

Fördelar:

  • Dedikerad supportpersonal
  • 100% nätverksuppetidsgaranti
  • Värdpaket som är utformade för specifikt bruk

Nackdelar:

  • Installationsavgift mellan $ 25 och $ 100 på dedikerade servrar
  • Ingen kunskapsbas eller vanliga frågor för support
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me