Expertöversikt

Diverse hosting sedan 2012

Svänghjulet har varit verksamt sedan 2012 och erbjuder kunderna olika värdalternativ. De är fokuserade på WordPress-värd, som är det mest populära innehållshanteringssystemet i världen. Oavsett om du skapar en webbplats bara för vänner och familj eller om du vill lansera en stor företagsida, har de resurser att hjälpa dig. Förutom webbhotell erbjuder de också en mängd kreativitetsverktyg, ROI-kalkylatorer, designpublikationer, videohjälp och mer.


Företaget har kunder från hela världen, och deras teammedlemmar har alla en profil på webbplatsen så att du verkligen kan “lära känna” värdföretaget du arbetar med. Sammantaget är detta en av de bättre värdleverantörerna där ute och de kommer att kunna tillgodose alla dina behov.

Uptime & Pålitlighet

Mycket stabil värd

Det verkar inte som om det finns någon typ av drifttidsgaranti, men det betyder inte att du kommer att få problem. De använder hårdvara av hög kvalitet i väldigt fina datacenter, vilket hjälper dig att få en fantastisk totalupplevelse. De flesta som använder denna tjänst har rapporterat att de är mycket nöjda med stabiliteten på sina webbplatser. Dessutom har de fullständiga säkerhetskopior av webbplatser, övervakning av skadlig programvara och andra funktioner som hjälper dig att säkerställa att din webbplats är tillgänglig och tillgänglig för dina besökare hela tiden.

Funktioner

Lätt att förstå funktioner

Genom att titta igenom funktionssidan (som faktiskt ligger under prisrubriken) ser du att de har allt som anges snyggt. De gör inte saker som de flesta andra värdföretag, vilket kan vara lite förvirrande till en början, men det är meningsfullt när du vänjer dig. Först kan du betala per webbplats, vilket innebär att du kan välja ett paket som tillåter bara en WordPress-installation på den. Inom denna kategori finns det fyra nivåer som sträcker sig från ‘Tiny’ till Custom. Det lilla paketet ger upp till 5000 besökare varje månad, 5 spelplatser och 250 bandbredd.

Paketet “Professional” ger upp till 100 000 besökare, 20 spelplattor och 1 TB bandbredd. Om du behöver mer än så kan du välja ett anpassat alternativ som kan stödja praktiskt taget obegränsad trafik och hur mycket diskutrymme du behöver.

Om du kommer att göra massor av webbplatser, kan du flytta upp till deras bulkplan, som ger högre gränser och antingen 10, 30 eller mer än 30 installationer av WordPress. Detta är ett bra alternativ för personer som driver flera webbplatser eller är värd för återförsäljare.

Stöd

24/7 teknisk support tillgänglig

Teknisk support är ungefär 24/7/365 för att hjälpa dig med alla problem du har. De erbjuder fullt hanterad värd, vilket innebär att de inte bara hanterar några hårdvaruproblem, utan kan också hjälpa till med mjukvaruproblem. Det finns många dokument, videor och annan information på deras webbplats också, vilket kan hjälpa dig att hålla dig informerad om hur du gör saker och vilken typ av tjänster du får.

Prissättning

Lite dyr prissättning

Värdet på varje nivå är lite dyrare än vad du förväntar dig att se. Exempelvis kommer ingångspaketet för en enda webbplats att kosta dig $ 15 per månad. Det är sant att du får fina värd- och kvalitetsfunktioner på denna nivå, men det är fortfarande över branschgenomsnittet. När du går upp i funktioner kommer priserna naturligtvis att stiga också. På varje nivå ser det ut som att priserna bara är lite över genomsnittet. Det är inte att säga att de lurar dig, bara att om kostnaden är en viktig faktor för dig, det finns billigare alternativ.

Användarvänlig

Mycket vänlig företagskultur

Detta företag är inriktat på att erbjuda sina kunder en utmärkt service. De är extremt vänliga när du arbetar med dem. När du tittar på deras lista över anställda kommer du till och med att upptäcka att de har människor anställda som ‘lycka ingenjörer’. Även om det inte är klart vad exakt det är, verkar det uppenbart att de tar ett bra företag för kunder och anställda på allvar. Deras webbplats är konfigurerad snyggt för enkel navigering också, vilket är mycket viktigt för alla användarvänliga företag.

Sammanfattning

Övergripande utmärkt värdlösning

Detta är verkligen ett mycket trevligt värdföretag. De gör saker annorlunda än de flesta andra alternativ, vilket inte nödvändigtvis är en dålig sak. Hittills har jag bara sett nöjda kunder som är nöjda med sin totala upplevelse.

Fördelar:

  • Mycket stabil
  • Användarvänligt företag
  • Anpassade värdalternativ

Nackdelar:

  • För dyrt
  • Fokuserat endast på WordPress Hosting
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me