Techarex Networks LLC Användarrecensioner


1
8

Baserat på 9 användarrecensioner
på 1 språk


3,1

FATTIG

Baserat på 9 användarrecensioner
på 1 språk

Kundbetyg för Techarex Networks LLC

  • Pålitlighet

    2,7 / 10

  • Prissättning

    3,6 / 10

  • Användarvänlig

    2,7 / 10

  • Stöd

    2,9 / 10

  • Funktioner

    3,6 / 10

51SUPERB!40Good30DECENT21POOR17STAY AWAY

Detaljerade poäng
/
Sammanfattning

Svara till {{name}}

*
Ditt namn

*
Din email

Detta är bara för säkerhetsåtgärder, din e-post kommer inte att användas eller publiceras.

*Sammanfattning

Lägg till svar

Dela denna recension



För att fortsätta, vänligen ange din e-postadress

Ändra granskning

Skriv recension

Skriv en recension på Techarex Networks LLC

Titel
(Minst 2 ord)
0 av 120 tecken
*

Sammanfattning
*

Dina poäng
(klicka på stjärnorna)
*

  • Pålitlighet

  • Prissättning

  • Användarvänlig

  • Stöd

  • Funktioner

Din totala poäng
0
/10

Vilken tjänst använde du med Techarex Networks LLC?
*

– Välj servicetyp –Cloud QuickBooks Premier Hosting Jag vet inte

Fullständiga namn *

Länk till EN av dina sociala profiler
(Valfri)

ELLER


Logga ut

Webbplatsen jag är värd hos Techarex Networks LLC
(Valfri)

Tidigare värd
(Valfri)

Ladda upp skärmdumpar

Klicka här för att ladda upp en fil

Ta bort skärmdump

+ Lägg till en skärmdump

Jag godkänner att HostAdvice samlar in information om mig.
Vilken information samlar vi in?

Skicka recension
Varje recension kontrolleras av vårt team.
Om det finns rätt & verkligen kommer det att publiceras på upp till 48 timmar.

Ange din e-postadress för att skicka din recension

Få exklusiva tips för webbplatsoptimering & värd kuponger

Skicka recension

För att göra upplevelsen av HostAdvice-användare bättre samlar vi in ​​nästa information om granskaren:

Fullständiga namn – vi visar det i recensionen på olika platser på vår webbplats och inuti våra widgets på tredje parts webbplatser om de använder den.

E-postadress – vi visar aldrig författarens e-post till andra användare och använder det bara för följande ändamål:

  • aviseringar om uppdateringar relaterade till den här granskningen
  • ge full kontroll över granskningsinnehållet till användaren (recensioner postade med e-post kan enkelt ändras när som helst av författare)
  • om användaren har Gravatar-profil kan e-postmeddelandet användas för att visa sin avatar

Denna information är valfri och du kan hoppa över den om du inte vill dela den.

Länk till social sida – vi använder länken till den sociala profilen för att få användaravatar från den och gör författarens namn till en länk så användare kan vara säkra på att den här recensionen är publicerad av den riktiga personen. Det kommer att visas i recensionen på olika platser på vår webbplats och inuti våra widgets på tredje parts webbplatser om de använder den. Denna information är valfri och du kan hoppa över den om du inte vill dela den.

IP-adress – vi använder denna information för att visa flaggan för granskarens land i granskningen också för att upptäcka bedrägeriöversynerna. Vi samlar in denna information automatiskt när recensionen publiceras av författaren. Vi visar inte IP-adress till andra användare.

Viktig! Alla granskare kan begära radering av all personlig information och den kommer att raderas inom 48 timmar efter begäran.


Språk

engelsk
(9)


Sortera recensioner efter

Nyaste

  • Nyaste

  • äldsta

  • Hjälpsam

  • Bäst

  • Värst

Alla recensioner

Stöd
5

E-post
3

Prissättning
2


Vårt användares förtroende är vår första prioritet! Så värdföretag kan inte betala för att ändra eller ta bort recensioner.

Claudio larocca

Claudio larocca

Förenta staterna

  • Pålitlighet2
  • Prissättning2
  • Användarvänlig2
  • Stöd2
  • Funktioner2

2,0

Hjälpsam

(0)

Dela med sig

Hemsk skrämmande


Tjänst som används: Cloud
– QuickBooks Premier Hosting

Har varit utan Quickbook-tjänst sedan 18-18-2018. Jag får också 48-72 timmar för att lösa deras infrastrukturproblem. Jag hittade en e-postadress på deras webbplats och begärde våra filer så att vi kan gå med ett annat företag och ungefär en minut … Läs mer senare fick jag ett samtal från ett annat företag om att de hörde om vår situation och erbjuder sina tjänster för att få tillbaka våra uppgifter. Jag frågade hur de visste detta och alla skäl till att jag fick hade ingen grund. Hur får jag tillbaka våra uppgifter när vi inte kan komma igenom dem? Mindre


Svara på denna recension


Ändra granskning

Publicerad 5 juni 2018

Hjälpsam

(0)

Dela med sig

David Parrett

David Parrett

De moder F’er på Techarex Networks fakturerar fortfarande mitt betalkort även om de inte tillhandahåller QuickBooks-tjänst.
Jag vill få ersättning för förra månaden och den nya faktureringen.

Svar

15 juni 2018

Claudio Larocca

Claudio Larocca

Skicka in ett klagomål med BBB och FTC. Detta kommer att få FTC att undersöka det.

Svar

6 juli 2018

CHRISTINA RICCIARDELLI

CHRISTINA RICCIARDELLI

betalningsrapporter förfaller och all min information finns i deras icke tillgängliga moln

Svar

6 juli 2018

John A. Bohde

John A. Bohde

Förenta staterna

  • Pålitlighet2
  • Prissättning6
  • Användarvänlig2
  • Stöd2
  • Funktioner6

3,6

Hjälpsam

(2)

Dela med sig

Otillförlitligt och dåligt stöd


Tjänst som används: Cloud
– QuickBooks Premier Hosting

Vårt företag använder Techarex för QuickBooks-värd för vår verksamhet i hela USA. Vi har varit utan service i 8 dagar och räknar. Den 5/18/2018 indikerade en röstbrevlåda för teknisk support "de har stora problem med den … Läs mer r infrastruktur och förväntar sig att den ska lösas inom 48 – 72 timmar. Samtal och biljetter till teknisk support har besvarats sedan dess. Om du ringer support är du i vänteläge i 30 minuter och kopplas sedan bort med en automatiserad "Adjö". Det har inte varit ett svar på vår biljett från och med 5/25.
Med beroendet på Techarex för kundfordringar, leverantörsskulder och lönelokaler, motiverar det låga priset inte den operativa risken. Mindre


Svara på denna recension


Ändra granskning

Publicerad 27 maj 2018

Hjälpsam

(2)

Dela med sig

Paul

Paul

Har du hört talas om dem? Vi har varit utan service i två veckor nu. Jag vill bara ha min qb-fil tillbaka.

Svar

4 juni 2018

Mercedes Branigan

Mercedes Branigan

ingen gör
Har någon någon aning om vad jag ska göra för att få tillbaka våra filer?

Svar

8 juni 2018

mia

mia

Hittade du något? Jag är i samma båt

Svar

9 juni 2018

Cheryl george

Cheryl george

Jag med. Kan inte ta hänsyn till och säkerhetskopierade inte 2018

Svar

18 juni 2018

William Burch

William Burch

Förenta staterna

  • Pålitlighet2
  • Prissättning2
  • Användarvänlig2
  • Stöd2
  • Funktioner2

2,0

Hjälpsam

(2)

Dela med sig

Nätverket drivs inte


Tjänst som används: Cloud
– QuickBooks Premier Hosting

Nätverket har varit nere i en vecka. Det finns inget svar på någon av deras telefonlinjer och inget svar från deras supportmail.
Jag kontaktade dem via en partner tidigare den här veckan och fick höra att nätverket skulle komma tillbaka om två dagar. Detta var inte korrekt.


Svara på denna recension


Ändra granskning

Publicerad 27 maj 2018

Hjälpsam

(2)

Dela med sig

Angila Palin

Angila Palin

Indien

  • Pålitlighet8
  • Prissättning10
  • Användarvänlig8
  • Stöd10
  • Funktioner10

9,2

Hjälpsam

(0)

Dela med sig

Bästa datasäkerhetstips tillhandahålls av Techarex Networks


Tjänst som används: Cloud

Jag hade letat efter bästa Sage Hosting-företag sedan jag träffade Techarex Networks.Techarex Networks är en pålitlig webbhotellleverantör och känd för att leverera en skalbar lösning för företag som inte har råd … Läs mer h kostnad för intern IT-infrastruktur. Tjänsteleverantören har allt du behöver för att säkra uppgifterna. Oavsett om du letar efter en QuickBooks-värdleverantör eller leverantör av Sage act-webbhotell kan du överväga Techarex Networks för att uppnå den bästa affärslösningen. Mindre


Svara på denna recension


Ändra granskning

Publicerad 22 mars 2017

Hjälpsam

(0)

Dela med sig

1
2

Typiska priser på Techarex Networks LLC

Service
Priser per månad

Cloud Hosting
$ 39.00
"
href ="# Moln hosting">
1 planer

Tjänsterna & Priserna är hämtade från www.techarex.net

Kontrollera liknande värdföretag

Funktioner

Prissättning

Pålitlighet

Stöd

Fart

  • Jämföra

    9,6

  • Jämföra

    9,2

  • 3,6

  • Jämföra

    3,1

  • Jämföra

    9,9

  • Jämföra

    9,2

  • 3,6

  • Jämföra

    3,4

  • Jämföra

    9,3

  • Jämföra

    9,4

  • 2,7

  • Jämföra

    2,0

  • Jämföra

    9,7

  • Jämföra

    9,3

  • 2,9

  • Jämföra

    2,6

  • Jämföra

    9,3

  • Jämföra

    9,2

  • 2,7

  • Jämföra

    2,0

Techarex Networks LLC Priser, planer & Funktioner – 2020

Cloud Hosting-planer

Plannamn
Plats
CPU
Bagge
Bandbredd
Pris
Göra

QuickBooks Premier Hosting

Obegränsat1 x 2,40 GHz2,3 GBObegränsat


$ 39.00

2,3

detaljer


Se de bästa Cloud Hosting-alternativen

Skicka in en Techarex Networks LLC-kupong

Serverplatser

Dallas

Några ord från Techarex Networks LLC

Techarex Networks är ett känt moln & hanterade tjänsteleverantörer som hjälper kunder att göra smidig migrering till molnet. Med huvudkontor i Texas har Techarex Networks betjänt kunder över hela världen på grund av dess starka & robust infrastruktur och massiv expertis inom Cloud-domänen. En detaljerad översikt över Techarex-nätverk … Vi ser till att säkerhet, upptid och full support aldrig äventyras … Vårt åtagande att tillhandahålla de bästa värdtjänsterna till globala kunder inkluderar att göra lämpliga åtgärder för att säkerställa optimal drifttid, säkerhet och support. Med 99,99% SLA levererar vi absolut drifttid medan våra tekniskt avancerade datacentra har alla större säkerhetsinstallationer för att upprätthålla våra kunders datasäkerhet & säkra. Techarex Networks-teamet innehåller dessutom proffs med stor erfarenhet av dedikerad hosting för att fixa alla problem som klienter står inför. Vår unika strategi för att leverera molnlösningar i företagsklass är vad kunderna gillar mest … Att helt enkelt leverera molntjänsterna är något som alla molnhotellföretag gör idag. På Techarex Networks förstår vi att klienter härrör från våra erbjudna tjänster, såvida det inte finns några extra fördelar. chanserna att imponera på dem är minst. Härnäst tar vi ett unikt tillvägagångssätt för leverans av tjänster som omfattar flera tillägg för att hålla våra kunder nöjda. En sådan leveransmodell tillåter oss att leverera det bästa vi har att erbjuda förutom att säkerställa att våra kunder får uppleva optimal avkastning för sina investeringar på Cloud. Dedikerade värdtjänster som vi erbjuder … Vi tillhandahåller kostnadseffektiva, mervärde Cloud Hosting till globala kunder … Alla våra tjänster har en anständig prislapp som säkerställer att kunder inte behöver överskrida sina budgetbegränsningar för att prenumerera på våra tjänster. Beroende på kundens krav är vi också tillräckligt kompetenta för att kunna göra ytterligare datorresurser för att uppfylla dessa krav. På ett framträdande sätt erbjuder vi följande dedikerade hostingtjänster – • QuickBooks-värd – Host dina QuickBooks i vårt moln och få åtkomst till redovisningsprogramvaran medan du är var som helst och när som helst. • SharePoint-värd – Hämta optimalt från din SharePoint-investering genom att vara värd för din SharePoint i vårt säkrade, robusta Cloud. • Magento-värd – utnyttja det bästa av Magento-värd och fokusera på din kärna e-handelsverksamhet med våra Magento-experter som hanterar allt.

Besök Techarex Networks LLC

Techarex Networks LLC passar inte dina behov?

Kontrollera liknande värdföretag:

859 recensioner

Från

$ 2.95

/ månad

156 recensioner

Från

$ 19.99

/ månad

397 recensioner

Från

$ 2.95

/ månad

Behöver du hjälp med att hitta rätt värd för dina behov?

Svara på några mycket enkla frågor så vet du det

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me