Ekspertoversikt

Hosting med en lang historie

Tier.net har eksistert i en eller annen form siden begynnelsen av 1990-tallet. De startet som en portal for en rekke ting i det sørlige New York-området. Over tid begynte de å tilby webdesign og andre teknologitjenester. Fra begynnelsen av 2000-tallet begynte de også å tilby webhotelltjenester til bedrifter i området. I 2013 begynte de å ekspandere globalt og vokste ekstremt raskt. Det var i løpet av denne tiden at de la mer vekt på webhotell-tjenester.


I dag tilbyr Tier et bredt utvalg av hosting- og colocation-tjenester for bedrifter av alle typer. De betjener kunder fra USA, Mellom-Amerika, Storbritannia, Kina, India og mange andre steder rundt om i verden.

oppetid & Pålitelighet

Veldig bra hosting

Påliteligheten hos dette selskapet er ekstremt god. De tilbyr en garanti på 100% oppetid, så hvis du har noen strømbrudd, kan du få kreditt på regningen. Maskinvaren de bruker til serverne sine er også veldig fin, noe som begrenser risikoen for driftsstans. De leier plass i datasentre i stedet for å eie dem, noe som gir opp et visst kontrollnivå. Datasentrene de er i er imidlertid alle veldig fine, så det skal ikke være noe å bekymre seg for.

Funksjoner

Mange fine funksjoner

Selskapet har en rekke hosting-tjenester tilgjengelig for enkeltpersoner og bedrifter rundt om i verden. Deres delte hosting leveres med cPanel i hver av de tre pakkene. Alle pakkene har ubegrenset diskplass og båndbredde. Du kan også ha ubegrensede underdomener og hoveddomener (med unntak av startpakken, som bare kan ha ett hoveddomener). De har delte IP-er for oppstartsnivå og mellomnivå-pakker og en dedikert IP for bedriftsalternativ.

Hvis du velger å gå opp til VPS-løsningene, må du velge mellom en av fire pakker. Avhengig av pakken du får, vil du ha mellom 1 og 12 spillejobber og 1 til 4 CPUer. Du kan også få alt fra 15 til 200 spillejobb i en RAID 10-konfigurasjon. For en ekstra $ 5 per måned kan du oppgradere til SSD-er.

Det er mange dedikerte servere du kan velge mellom. Du kan velge hvilken baseserver du vil ha, og deretter kan den tilpasses videre derfra. De har 12 modeller å velge mellom, så du får sikker på hva du vil. Du kan også velge fra en rekke forskjellige operativsystemer, styringsalternativer og mer.

Brukerstøtte

Begrenset informasjon om teknisk support

De gir ikke så mye informasjon om teknisk supporttjenester de tilbyr på nettstedet deres. Fra hva jeg kan finne er de bemannet døgnet rundt og i stand til å hjelpe med de fleste problemer. Når man ser på deres sosiale mediekontoer og andre anmeldelser er det tydelig at kundene er fornøyde med støttenivået de får.

Jeg så ikke noen vanlige spørsmål eller kunnskapsbase på nettstedet deres, så det er sannsynlig at du ikke vil få noen selvhjelpstype med dette selskapet.

Priser

Rimelige prisalternativer

Prisene med dette selskapet er i tråd med hva du forventer å se med andre hostingleverandører i dag. Den delte hostingtjenesten starter på $ 6,99 per måned og går opp til $ 11,49. Hvis du velger å betale halvårlig, årlig, halvårlig eller en gang hvert tredje år, kan du få noen veldig betydelige rabatter.

Når du går opp til VPS-løsninger starter prisene på $ 15.49 og går opp til $ 97.49 per måned. De tilbyr bare rabatter på årlige betalingsalternativer med dette servicenivået. Prisene på dette nivået er ganske gode når du ser på maskinvarenivået de tilbyr.

Dedikerte servere starter på $ 43 og går opp til $ 699 per måned. Maskinvaren på serverne blir betydelig bedre jo høyere prisen går. I tillegg er det ganske mange tilpasninger som du kan velge med din dedikerte server, og noen av disse kan koste ekstra.

Sammendrag

Hyggelig hosting med fine priser

Hosting fra Tier.net er ganske bra. De har vært i virksomhet i lang tid og vet tydelig hva de gjør når det gjelder å betjene kunder. Dette er også et voksende selskap, slik at servicenivået trolig vil fortsette å gå opp over tid.

Pros:

  • 100% oppetidsgaranti
  • Mange vertsalternativer
  • Veldig veletablert selskap

Ulemper:

  • Mange beslutninger å ta, kan være forvirrende
  • Fokus på webhotell er ganske nytt
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me