Ekspertoversikt

Hosting Company i Israel siden 1989

Triple C er et veldig godt etablert hostingfirma som også tilbyr en rekke andre tjenester til kundene sine. Selskapet ble stiftet allerede i 1989 før Internett virkelig hadde tatt av i betydelig grad. I tillegg til hosting-tjenester tilbyr de også cloud computing-alternativer, programvare som en tjeneste, IT som en tjeneste, posttjenester, alternativer for virtuelle maskiner, IT-konsultasjon, registrering av domenenavn, IP-tjenester og mye mer.


Selskapet bruker maskinvare og programvare fra toppleverandører inkludert VMWare, IBM, Oracle, SAP, Microsoft og mange andre. Alt sammen hjelper dette dem til å kunne tilby hosting-løsninger av topp kvalitet for alle kundene sine. Triple C er basert på Israel, og nettstedet deres er på morsmålet, så det er absolutt noe du vil være oppmerksom på før du velger. Selvfølgelig kan du oversette nettstedet deres ganske enkelt, men det kan ikke være verdt bryet for alle.

oppetid & Pålitelighet

Hosting er sterk & Stabil

Hosting av dette selskapet kommer til å være ganske stabilt uansett hvilken pakke du bruker. De delte tjenestene bruker gode servere og teknologier for å sikre at alt forblir oppe og stabilt til enhver tid. Når jeg lette etter andre mennesker som har brukt denne vertsleverandøren, fant jeg ingen som klaget på nedetid eller andre lignende problemer.

VPS og dedikerte servere er også på maskinvare i god kvalitet, og de utnytter VMWare for å sikre at alt skal fungere akkurat som det skal. Uansett hvilken type hosting du velger, vil den være oppe og stabil for nettstedene dine.

Funksjoner

Delt hosting & Dedikerte servere

Når du ser gjennom hostingalternativene med dette selskapet, vil du se at de er fokusert på å tilby delt hosting og dedikerte servere. Når du ser på den delte hosting vil du kunne velge mellom to kategorier basert på dine ønsker. Hver av dem lar deg velge fra Windows eller Linux. På inngangsnivåalternativene er du begrenset til bare 500 megs diskplass og 100 spillebandbredde. Selv om dette er nok i mange tilfeller, er det fremdeles langt lavere enn de fleste andre tilbydere tilbyr i dag.

Når du klikker på seksjonen for dedikerte servere, vil du se at de faktisk inkluderer virtuelle private servere i denne delen. Selv om VPS-er ikke dedikerte servere, vil det være lettere å forstå om jeg grupperer dem for denne gjennomgangen. Disse serverne bruker VMWare for virtualisering av tjenestene. VMWare er det mest kjente alternativet der ute og har virkelig satt standarden så det er bra. De lar deg også velge mellom Windows eller Linux basert på dine behov.

Totalt sett ser de ut til å ha et fint sett med funksjoner å velge mellom, men absolutt ikke det mest omfattende på markedet i dag. De delte hostingalternativene er organisert godt nok, men når du kommer inn på de dedikerte alternativene eller VPS-alternativene, kan det bli forvirrende hvis du ikke er vant til å jobbe med denne typen ting.

Brukerstøtte

Lett å nå teknisk support

I tilfelle du får problemer med dette selskapet, vil du finne ut at de er i stand til å fikse problemene ganske raskt. De er veldig lydhøre og enkle å jobbe med. Nettstedet har ikke for mye i form av selvhjelpsdokumentasjon eller noe sånt, så det kan være lurt å undersøke andre steder.

Priser

Noe over priset

Prisene er alle oppført i den israelske shekel. Når du oversetter dem til dollaren, vil du se at de forskjellige pakkene alle er litt overpriset sammenlignet med hva du får med andre vertsselskaper. Et delt alternativ for delt er for eksempel $ 7,69 per måned mens du bare får en helt grunnleggende pakke. Hvis du ikke er opptatt av å finne et vertsfirma i Israel, kan du sannsynligvis finne et bedre pris for alternativene du får.

Brukervennlig

Noe forvirrende layout

Når du blar gjennom nettstedet deres vil du oppdage at det kan være litt forvirrende. Oppsettet gir ikke alltid mening, spesielt når du ser på delen for dedikerte servere. Hvis du registrerer deg for hosting hos dette selskapet, vil du oppdage at alt er enkelt å bruke. De bruker kontrollpanelet Plesk, som er et godt alternativ, men ikke det mest populære. De har også god teknisk støtte som hjelper deg med alt du trenger.

Sammendrag

God vert med noen bekymringer

Dette vertsfirmaet har maskinvare av god kvalitet og mange fine funksjoner å velge mellom. Ting kan være for forvirrende hvis du ikke er vant til å jobbe med hostingfirmaer, men samlet sett er de ikke dårlige. Hvis du ønsker en hostingleverandør i Israel, er dette ikke et dårlig alternativ å vurdere:

Pros:

  • Kvalitetsmaskinvare
  • God støtte
  • Stabilt miljø

Ulemper:

  • Forvirrende nettstedoppsett
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me