Ekspertoversikt

Fokusert på australske hosting siden 2010

VentraIP er et australsk webhotellfirma som har vært åpent siden 2010. De er privateid og finansiert uten koblinger til andre vertsselskaper, som mange vil like. De har for tiden mer enn 75 000 kunder som bruker domenenavn, webhotell og andre funksjoner. Du kan velge mellom en rekke forskjellige hosting-pakker som tilbys av dette selskapet, som lar deg få det du trenger og til og med flytte til funksjoner i høyere ender, hvis det er nødvendig.


Selskapet har mottatt auDA Information Security Standards (ISS) sertifisering fra Vectra Corporation. De ble også kåret til listen over BRW Fast 100 2015, Fast Starters 2014-listen, og SmartCompany Smart50 2015-listen over selskaper. De er også det fjerde største selskapet av konsolidert .au markedsandel, noe som indikerer sterk vekst og kundetillit. Mye av veksten deres har vært på grunn av anskaffelser av andre hostingleverandører i Australia de siste årene.

oppetid & Pålitelighet

Ingen tegn til stabilitetsproblemer

Hosting av dette selskapet har et sterkt rykte for å være stabil. De bruker maskinvare av veldig høy kvalitet, først og fremst fra Dell. En ting som er litt skuffende er at de bare tilbyr en oppetidsgaranti på 99,5%. Bransjestandarden er 99,9%, og mange hostingleverandører tilbyr en garanti for enda høyere enn det. Til tross for dette, er det imidlertid ingen indikasjoner på at det er noen problemer relatert til oppetid, så dette burde ikke være en stor sak.

Funksjoner

Kvalitetsfunksjoner som tilbys på hvert nivå

Funksjonene som tilbys fra dette selskapet er stort sett standard som du finner tilbys av de fleste vertsselskaper. De jobber jevnlig med å legge til nye alternativer for å hjelpe kundene fornøyde. Dette inkluderer SSL-sertifikater levert for alle deres hosting-pakker, gratis cPanel-migrering, hundrevis av ett-klikk-installasjonsskript, spam- og virusfiltrering, LiteSpeed-webservere og mye mer.

Når du ser på selve hostingpakkene vil du finne alt du trenger, men ingen større ekstrautstyr. De delte hostingpakkene har mellom 1 og 20 konserter med diskplass, 250GIG, 500GIG eller ubegrenset båndbredde, ubegrenset e-postadresser og mer. Det er for delt økonomi for ‘økonomi’. De har også ‘business’ klasse, og WHM-hosting, og andre alternativer som er ganske like i funksjonene. Hosting av VPS-nivå kommer i to nivåer. De tilbyr enten 50 eller 100 spillejobber med SAS-lagring, 250 eller 500 spillebåndbredder, 1 eller 2 spillejobber med DDR3-minne og 2-4 CPU-kjerner.

Brukerstøtte

Teknisk support av høy kvalitet 24/7

Det tekniske supportteamet er bemannet døgnet rundt og gjør en god jobb med å hjelpe kunder med å komme seg gjennom alle slags problemer. De kan nås via telefon, e-post eller chat og svare veldig raskt. De fleste vil ikke oppleve noen virkelige tekniske problemer, men skulle det bli nødvendig, er støtten du mottar helt topp. De har også en hyggelig FAQ for å svare på noen vanlige spørsmål, men det ville være fint om de hadde mer selvhjelpsmateriell tilgjengelig.

Priser

Rimelig priser for delt hosting

De delte hostingkontoer er ganske rimelige. De har mange alternativer å velge mellom, så prisklassen er ganske stor. For de som har mye erfaring med webhotell er dette en god ting siden det gjør det enkelt å velge en pakke som har nøyaktig det som trengs, og ikke noe ekstra. For de som ikke vet for mye om hosting, kan det imidlertid bare gjøre hele prosessen for komplisert og forvirrende. VPS-pakkene er $ 49,95 og $ 79,95 per måned. Begge disse prisnivåene er høyere enn du må betale for det du får. Til de prisene kan du få en dedikert server med inngangsnivå med lignende spesifikasjoner.

Brukervennlig

Stort sett brukervennlig grensesnitt

Selve selskapet er ganske brukervennlig og i stand til å hjelpe deg med å få alt oppsett og kjører raskt og enkelt. Den eneste klagen noen brukere kan ha, er det faktum at det er så mange alternativer for delt hostingkonti. De som er ukjente med å lage nettsteder vil ha vanskeligheter med å finne ut av de reelle forskjellene mellom dem og velge den de trenger. Totalt sett er imidlertid alt enkelt å bruke med dette selskapet.

Sammendrag

Great Hosting Company

Dette er et av de bedre vertsselskapene i Australia. De har mange forskjellige alternativer å velge mellom, og for det meste er prisene rimelige. Du må være nøye med å sørge for at du velger riktig pakke basert på dine behov, slik at du ikke betaler for mye.

Pros:

  • Privateid selskap
  • Mange glade kunder
  • Delt vert for god kvalitet

Ulemper:

  • Bare en 99,5% oppetid Guaratnee
  • VPS-pakker er overpriset
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me