Expertöversikt

Många fantastiska alternativ för nya eller växande webbplatser

Verio är ett väletablerat företag och ett helägt dotterbolag till NTT Communications, som är ett telekomföretag. Detta har vissa förmåner, till exempel det faktum att de är i ett mycket tillförlitligt IP-nätverk genom telco-delen av sin verksamhet. Det har också vissa bekymmer för vissa människor, särskilt det faktum att detta inte är deras huvudsakliga affärsinriktning.


Sammantaget verkar de dock göra ett bra jobb med värd. De har paket på alla nivåer som sträcker sig från delad till dedikerad och har till och med en trevlig e-handelsfokuserad webbplats för företag som vill sälja online.

Verio är också fokuserad på att erbjuda mycket lite extra, av vilka många är gratis. Sammantaget är detta ett mycket trevligt värdföretag som gör att du kan växa din webbplats där den nu är så stor som du kan göra den.

Uptime & Pålitlighet

99,9% drifttidsgaranti

Drifttiden med Verio är ganska bra. De erbjuder en 99,9% drifttidsgaranti, även på deras delade värdpaket, vilket är trevligt. De ger också gratis virus, säkerhet och andra fördelar som hjälper till att hålla din webbplats igång och fungera smidigt.

Sammantaget är det osannolikt att du kommer att stöta på några betydande problem, och om du gör det kommer de att fixas snabbt så att dina besökare inte bevittnar någon stillestånd.

Funktioner

Många värdpaket med många fina funktioner tillgängliga

Du har mycket att välja på om du väljer Verio för din webbhotell. De har faktiskt så många paket att det kan bli förvirrande för vissa människor med lite erfarenhet av webbhotell. Huruvida detta är bra för dig handlar allt om personlig upplevelse och preferenser.

Deras delade värdalternativ finns i flera paket beroende på dina specifika behov. De flesta av dem är begränsade till hur mycket diskutrymme och bandbredd du kan använda, men att köpa mer är inte för dyrt. De erbjuder också en obegränsad plan.

Nästa webbhotell som är listad är en e-handelsfokuserad plan som innehåller viss installation och hjälp med att sälja yoru-produkter. Detta är ett mycket lättanvänt alternativ för alla som vill implementera en trevlig e-handelsplattform men inte har tid eller resurser att skapa en anpassad. Det innehåller gratis webbdesignverktyg samt viss marknadsföringshjälp.

Du kan också välja ett VPS-paket som kan vara antingen Windows eller Linux. De erbjuder avancerade alternativ för säkerhet, virusskydd och säkerhetskopiering som hjälper till att hålla din webbplats uppe och säker. Du kan lägga till RAM- eller diskutrymme efter behov på deras VPS-paket, vilket gör det mycket enkelt att hålla din webbplats igång.

Slutligen är deras dedikerade servrar alla Linuxbaserade och finns i olika konfigurationer. Deras annonserade konfigurationer finns i bara 2, 4 och 8 spelningar av ram, vilket kanske inte räcker för vissa kunder. De är också begränsade i bandbredd till 1, 2 eller 3 TB. Du har full rootåtkomst så att du kan installera alla program utan problem.

Stöd

Bra stöd och självhjälp finns

Supportteamen är mycket kvalificerade för att hjälpa alla typer av problem, vilket är viktigt för företag som erbjuder många olika värdalternativ. En potentiell nackdel är att de inte har 24-timmars live-support för alla paket. Du kan använda deras online-biljetteringssystem, vilket ger dig den hjälp du behöver, men många föredrar live support.

De har en trevlig kunskapsbas för att ge några självhjälpsverktyg. Sammantaget är det stöd som de tillhandahåller bra och hjälper till att säkerställa att du inte stöter på några långsiktiga problem.

Prissättning

Paket med prispoäng på alla nivåer

Med så många paket att välja mellan, kommer nästan alla att kunna hitta rätt alternativ till rätt pris. De flesta saker du behöver kommer att inkluderas i ditt baspaket och alla extrafunktioner du vill ha tillgängligt för lite mer.

När man jämför priser för liknande paket med andra värdföretag är Verio ungefär genomsnittet.

Sammanfattning

Oändliga alternativ för en fantastisk värdupplevelse

Detta värdföretag har något för alla. Oavsett om du precis börjar på en personlig blogg eller om du driver ett större företag kan du hitta rätt värdpaket med rätt tjänster. De stöds alla bra och kommer också till ett rimligt pris.

Fördelar:

  • Lätt att lägga till resurser till din värd
  • Lätt att flytta upp till ett högre värdpaket efter behov
  • Unix, Windows, Linux och FreeDBSD är alla tillgängliga
  • Många paket att välja mellan

Nackdelar:

  • Så många hostingsalternativ att det kan bli förvirrande
  • Brist på telefonsupport dygnet runt eller livechatt för värd på startnivå
  • RAM-alternativ på dedikerade servrar är lägre än väntat
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me