Ekspertoversikt

Rask & Pålitelig hosting

Host Mayo er et vertsfirma som er en del av en større gruppe nettrelaterte nettsteder som tilbyr e-løsninger til bedrifter og enkeltpersoner. De har eksistert siden 2008 og tilbyr en rekke tjenester, inkludert hosting. De sier at hovedfokuset er å gi kundene en veldig rask hostingopplevelse, uten å belaste dem for store avgifter. Det ser ut til at de har lyktes med å oppnå dette målet, og vil være det i noen tid.


Deres hosting er basert i USA, og de opererer fra datasentre som ligger i Dallas, TX og Los Angeles, CA. Dette gjør at de kan betjene folk fra hele Nord-Amerika med den hosting de trenger. I tillegg gir Host Mayo brukerne sine solid state-stasjoner for å hjelpe deg med å sikre en rask hostingopplevelse.

oppetid & Pålitelighet

Veldig pålitelig hosting

Vertsmiljøet med dette selskapet kommer til å være veldig sterkt. De bruker SSD-er, som hjelper med å holde ting oppe og gå raskt. I tillegg tilbyr de Intel CPUer og annen maskinvare av høy kvalitet for å forhindre strømbrudd på grunn av maskinvarefeil. Datasentrene som de opererer ut administreres godt for et godt stabilt miljø. Dedikerte hostingpakker har også DDoS-beskyttelse, noe som er avgjørende for pålitelighet i dag.

Funksjoner

Ulike hostingalternativer tilgjengelig

Du kan velge mellom alle typer hosting du trenger, inkludert delte, VPS, dedikerte servere og forhandleralternativer. De delte hostingpakkene har alle solid state-stasjoner i seg for stor hastighet og pålitelighet. Det er fire nivåer å velge mellom, som alle har ubegrenset båndbredde. Alternativet for inngangsnivå tilbyr 1 gig diskplass, og lar bare ett domene være vert. Hvis du går opp til det øverste delte hostingpakken, får du ubegrenset diskplass, båndbredde, brukere, domener, databaser og e-postadresser.

VPS-pakkene kommer også med solid state-stasjoner, hvor inngangspakken har 5 spillejobber på en SSD. Lavt nivå VPS har også 512 MB RAM, 1 CPU og 2 TB båndbredde. Du kan gå opp gjennom seks nivåer av VPS-hosting, og på toppen får du 8 spillejobber, 100 GIGS stasjonsplass, 4 prosessorer og 7 TB båndbredde. Alle VPS-alternativene inkluderer SolusVM-kontrollpanel, og muligheten til å velge mellom flere operativsystemer.

Host Mayo har åtte forhåndskonfigurerte dedikerte serveralternativer som du kan velge mellom. De seks første er “grunnleggende verdi” -konfigurasjoner, og de to øverste er “avanserte” konfigurasjoner. Alle av dem bruker Xeon-prosessorer, og DDR3 RAM for det grunnleggende, men DDR4 RAM for de avanserte alternativene. Med de dedikerte serverne kan du velge mellom SATA-stasjoner eller solid state-stasjoner basert på dine preferanser. Serverne kan også være lokalisert i Chicago, Dallas, Los Angeles eller Miami, for ekstra fleksibilitet.

Brukerstøtte

24/7 teknisk support

Støtteteamene med Host Mayo er veldig raske til å svare på billetter eller andre problemer, og de kan typisk løse tekniske problemer med en gang. De er bemannet 24/7 og overvåker også systemene sine slik at de kan løse problemer før de forårsaker brukerpåvirkning. De tilbyr også vanlige spørsmål og supportfora, som kan gi mye verdifull informasjon for kundene å få tilgang til når det er nødvendig.

Pris

Veldig rimelige priser

Prisene er ganske lave hos dette selskapet, til og med overraskende lave i noen områder basert på typen funksjoner du får. For eksempel er den delte hostingpakken for inngangsnivå bare $ 1 per måned hvis du betaler for et år av gangen. For denne lave prisen får du ganske god hostingpakke hvis du bare trenger et enkelt nettsted. Det øverste delte hostingalternativet er bare $ 4,16 per måned. VPS-hosting starter på $ 2,50 per måned og går så høyt som $ 25 per måned. Dette er lave priser, og selv om de ikke har noen ekstra kraftige pakker tilgjengelig, er det fortsatt en god del for de fleste. Til slutt starter de dedikerte serverne $ 30 per måned, og går så høye som $ 284. De har ingen high-end dedikerte servere, men det er ikke noe de fleste brukere vil trenge uansett.

Hastighet

Veldig rask hosting for prisen

For hvor mye du må betale med dette selskapet, vil du få en veldig rask hostingopplevelse. Vert Mayo uttaler spesielt at målet deres er å tilby rask hosting til en god pris, og at de har gjort en fantastisk jobb med å oppnå dette målet. Hvis du bare leter etter hosting på små til mellomstore nettsteder, vil du sannsynligvis ikke finne et raskere og rimeligere vertsalternativ i dag.

Sammendrag

God samlet vert

Hostingen med Host Mayo er ganske god på alle målbare nivåer. Selv om det er noen problemer å være klar over, kommer de ikke til å være et betydelig problem for de aller fleste brukere. Å finne den rette hostingpakken med dette selskapet bør være veldig enkelt gitt det enkle oppsettet, noe som alltid gjør det fint for brukere på inngangsnivå.

Pros:

  • Overkommelige priser
  • Solid State-stasjoner
  • Rask hosting

Ulemper:

  • Ingen kraftige hosting-servere
  • Begrensede alternativer for Windows Hosting
  • Noen alternativer er priset separat fra pakker
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me