Expertöversikt

ISP med värdalternativ

Voyager är en internetleverantör som erbjuder hem- och företagstjänster, tillsammans med andra saker. Företaget är baserat i Nya Zeeland och har ett stort övergripande rykte vad gäller de tjänster de tillhandahåller. En av dessa tjänster är deras webbhotell och domännamnsregistreringsfunktioner. Dessa är huvudsakligen fokuserade affärswebbplatser, även om en person kan använda dem också. Voyager har varit verksamma i mer än 15 år och de har mer än 30 000 kunder. Detta är ett privatägt företag.


Som du kan förvänta dig av en Internetleverantör som endast erbjuder värd som en sekundär tjänst har de inte massor av alternativ att överväga. Du kan välja mellan VPS-, moln- eller dedikerade servrar. De har också ett alternativ för webbhotell som är tillgängligt. Hela deras värd är under deras märkta “Voyager Hosting Net24” -namn, men det är allt på samma huvudwebbplats. Det verkar som om Voyager köpte Net24 vid någon tidpunkt och förde allt under deras enda huvudparaply.

Uptime & Pålitlighet

Mycket pålitlig värd

Oavsett vad du använder deras hostingtjänster för kommer du att få en mycket tillförlitlig upplevelse. Det faktum att detta är en internetleverantör hjälper till att se till att deras anslutningar alltid är uppe och att de kan utöka eller justera ledningar eller andra saker när som helst som de behöver. För många kommer detta att bli en stor fördel som erbjuds av Voyager som de inte hittar med andra företag.

Beroende på vilken typ av värd du får med Voyager, kan du få extremt hög drifttid, särskilt med deras höga tillgänglighet i molnhotellpaketen. Oavsett vad du väljer kommer du emellertid säkert att ha en stor och pålitlig värdupplevelse.

Funktioner

Mestadels icke-värdsrelaterat

Som nämnts i expertöversikten är detta företag mestadels en internetleverantör. De är inte specialiserade på värd, och med det i åtanke måste du förstå att de flesta funktioner de erbjuder inte är relaterade till värd. Denna recension är dock inriktad på deras webbhotell specifikt. Som sagt, alla som överväger dem kommer att vilja veta att detta inte är ett dedikerat värdföretag, vare sig det är bra eller dåligt i dina ögon.

VPS-lösningarna använder solid state-enheter, levereras med 1-3 gigs RAM-minne och minst 200 gigs bandbredd. Det finns flera alternativ på denna nivå, och de har alla en 30 dagars pengarna tillbaka-garanti. Molntjänster är mestadels för appar med hög tillgänglighet och andra relaterade saker, inte lika mycket för webbplatser. De har ett antal olika molnalternativ som används för datalagring, kontohantering och mer. Slutligen deras dedikerade servrar, som finns i flera konfigurationer. De använder Dell-webbservrar, Intel Quad Core Xeon-CPU: er och du kan välja mellan traditionella eller solid state-enheter. Det här är fantastiska alternativ för affärswebbplatser som verkligen behöver vara snabba och pålitliga.

Stöd

Lite information tillgänglig

De ger inte mycket information om värdstödet som de tillhandahåller. Företaget som ett hål gör ett bra jobb med att betjäna sina kunder, men specifikt för värdrelaterade frågor skulle det vara trevligt om de hade mer information tillgängliga. Det finns i huvudsak ingen självhjälpsinformation eller andra saker som värdföretag brukar ha. Detta är en av nackdelarna med värd hos en leverantör som främst är en ISP.

Prissättning

Lite dyrt

För liknande värdspecifikationer kan du betala mindre med andra företag. Detta är inte ovanligt när man handlar med företag som inte har värd som sitt primära fokus. Detta kan vara motiverat med tanke på att du kommer att ha mycket snabb och pålitlig värd, men det kommer att bero på de specifika behoven. De flesta som följer med detta företag kommer att vara företag där kvaliteten på värden är viktigare än priset.

Fart

Imponerande hastighet för alla värdar

Värdet med detta företag är känt för att vara mycket snabbt. Detta beror på ett antal orsaker, inklusive det faktum att de har direkta anslutningar till Internet, de använder hårdvara av hög kvalitet inklusive hårddiskenheter, och de gör ett bra jobb med att konfigurera hårdvaran så att den svarar snabbt och pålitligt. Oavsett vilken typ av webbplats du kör, är värd hos detta företag alltid snabbt för dina besökare.

Sammanfattning

Stort företag med bra värdalternativ

Voyager är ett fantastiskt företag som har betjänt sina kunder i många år. Som internetleverantör har de mycket att erbjuda, och företaget parar väl ihop med webbhotell. Detta företag har gjort ett bra jobb med att fokusera sina webbhotellalternativ mot sin målgrupp, som kommer att vara företag som vill ha sin webbhotell och relaterade saker hanteras av en tredje part.

Fördelar:

  • Mycket pålitlig värd
  • Stora molnalternativ
  • Stödad av ISP

Nackdelar:

  • Lite dyrt
  • Hosting är en sekundärtjänst
  • Minimal information om support
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me