VPS Malaysia Användarrecensioner


106
3

Baserat på 109 användarrecensioner
på 1 språk


9,4

UTMÄRKT!

Baserat på 109 användarrecensioner
på 1 språk

Kundpoäng för VPS Malaysia

  • Pålitlighet

    9,5 / 10

  • Prissättning

    9,3 / 10

  • Användarvänlig

    9,5 / 10

  • Stöd

    9,6 / 10

  • Funktioner

    9,3 / 10

594SUPERB!411Good31DECENT20POOR13STAY AWAY

Detaljerade poäng
/
Sammanfattning

Svara till {{name}}

*
Ditt namn

*
Din email

Detta är bara för säkerhetsåtgärder, din e-post kommer inte att användas eller publiceras.

*Sammanfattning

Lägg till svar

Dela denna recension



För att fortsätta, vänligen ange din e-postadress

Ändra granskning

Skriv recension

Skriv en recension om VPS Malaysia

Titel
(Minst 2 ord)
0 av 120 tecken
*

Sammanfattning
*

Dina poäng
(klicka på stjärnorna)
*

  • Pålitlighet

  • Prissättning

  • Användarvänlig

  • Stöd

  • Funktioner

Din totala poäng
0
/10

Vilken tjänst använde du med VPS Malaysia?
*

– Välj servicetyp – Delad WEBHYSTING – STARTER WEB HOSTING – STANDARD WEB HOSTING – PREMIUM WEB HOSTING – BUSINESS PROVPS WINDOWS VPS – BASIC WINDOWS VPS – PLUS WINDOWS VPS – PRO WINDOWS VPS – ELITE LINUX OPEN VZ VPS – BASIC LPS PLUS LINUX OPEN VZ VPS – PRO LINUX OPEN VZ VPS – ELITE LINUX KVM VPS – BASIC LINUX KVM VPS – PLUS LINUX KVM VPS – PRO LINUX KVM VPS – ELITE FOREX VPS – STANDARD FOREX VPS – PREMIUM FOREX VPS – EXPERT FOREX VPS – EXPERT FOREX VPS – MASTERNODE VPS – STANDARD LINUX MASTERNODE VPS – AVANCEDEDicated Server XEON E3 8GB RAM XEON E3 16GB RAM XEON E3 32GB RAMResellers RESELLER HOSTING – STARTER RESELLER HOSTING – STANDARD RESELLER HOSTING – PREMIUM RESELLER HOSTING Don’t U Know

Fullständiga namn *

Länk till EN av dina sociala profiler
(Valfri)

ELLER


Logga ut

Webbplatsen jag är värd hos VPS Malaysia
(Valfri)

Tidigare värd
(Valfri)

Ladda upp skärmdumpar

Klicka här för att ladda upp en fil

Ta bort skärmdump

+ Lägg till en skärmdump

Jag godkänner att HostAdvice samlar in information om mig.
Vilken information samlar vi in?

Skicka recension
Varje recension kontrolleras av vårt team.
Om det finns rätt & verkligen kommer det att publiceras på upp till 48 timmar.

Ange din e-postadress för att skicka din recension

Få exklusiva tips för webbplatsoptimering & värd kuponger

Skicka recension

För att göra upplevelsen av HostAdvice-användare bättre samlar vi in ​​nästa information om granskaren:

Fullständiga namn – vi visar det i recensionen på olika platser på vår webbplats och inuti våra widgets på tredje parts webbplatser om de använder den.

E-postadress – vi visar aldrig författarens e-post till andra användare och använder det bara för följande ändamål:

  • aviseringar om uppdateringar relaterade till den här granskningen
  • ge full kontroll över granskningsinnehållet till användaren (recensioner postade med e-post kan enkelt ändras när som helst av författare)
  • om användaren har Gravatar-profil kan e-postmeddelandet användas för att visa sin avatar

Denna information är valfri och du kan hoppa över den om du inte vill dela den.

Länk till social sida – vi använder länken till den sociala profilen för att få användaravatar från den och gör författarens namn till en länk så användare kan vara säkra på att den här recensionen är publicerad av den riktiga personen. Det kommer att visas i recensionen på olika platser på vår webbplats och inuti våra widgets på tredje parts webbplatser om de använder den. Denna information är valfri och du kan hoppa över den om du inte vill dela den.

IP-adress – vi använder denna information för att visa flaggan för granskarens land i granskningen också för att upptäcka bedrägeriöversynerna. Vi samlar in denna information automatiskt när recensionen publiceras av författaren. Vi visar inte IP-adress till andra användare.

Viktig! Alla granskare kan begära radering av all personlig information och den kommer att raderas inom 48 timmar efter begäran.


Tjänsten används


Några

  • Några

  • återförsäljare

  • ÅTERFÖRSÄLJERSHUS – STARTER

  • Delad

  • Webbhotell – STARTER

  • VPS

  • WINDOWS VPS – BASIC

  • WINDOWS VPS – PLUS

  • WINDOWS VPS – PRO

  • WINDOWS VPS – ELITE

  • LINUX OPEN VZ VPS – BASIC

  • LINUX OPEN VZ VPS – PLUS

  • LINUX KVM VPS – BASIC

  • FOREX VPS – STANDARD

  • FOREX VPS – PREMIUM


Språk

engelsk
(109)


Sortera recensioner efter

Nyaste

  • Nyaste

  • äldsta

  • Hjälpsam

  • Bäst

  • Värst

Alla recensioner

Prissättning
2

Fart
2

Stöd
2

Driftstopp
1


Vårt användares förtroende är vår första prioritet! Så värdföretag kan inte betala för att ändra eller ta bort recensioner.

Mohammad mahdi hasani

Mohammad mahdi hasani

malaysia

  • Pålitlighet10
  • Prissättning10
  • Användarvänlig10
  • Stöd10
  • Funktioner10

10

Hjälpsam

(0)

Dela med sig

min server


Tjänst som används: VPS
– WINDOWS VPS – BASIC

Jag har erfarenhet av att använda denna tjänst
De är utmärkta
När det gäller stöd också
De handlar alltid alltid ärligt


Svara på denna recension


Ändra granskning

Publicerad 27 december 2019

Hjälpsam

(0)

Dela med sig

Muhammad Hainizam bin Mohd Jamil

Muhammad Hainizam bin Mohd Jamil

malaysia

  • Pålitlighet10
  • Prissättning10
  • Användarvänlig10
  • Stöd10
  • Funktioner10

10

Hjälpsam

(0)

Dela med sig

De bästa VPS i Malaysia


Tjänst som används: VPS
– WINDOWS VPS – BASIC

Den här är definitivt mitt val. Det är ett lokalt företag med mycket god service & kundvård (ringde till och med om jag behövde hjälp). Snabb inställning av vps från ny registrering & lägsta driftstopp hittills.


Svara på denna recension


Ändra granskning

Publicerad 21 oktober 2019

Hjälpsam

(0)

Dela med sig

Mohd Fardly

Mohd Fardly

fltechnology.com.my

malaysia

  • Pålitlighet2
  • Prissättning2
  • Användarvänlig2
  • Stöd2
  • Funktioner2

2,0

Hjälpsam

(4)

Dela med sig

Very2 dålig service till mitt återförsäljarkontot, vänligen håll dig borta


Tjänst som används: Återförsäljare
– ÅTERFÖRSÄLJERSHUS – STARTER

vad en dålig service, jag bara för att prova bara en månad men vad jag kan säga, jag är tur att inte förnya och köpa varje år. bättre du försöker för 1 månad. tjänsten var varierande2 dåligt. min webbplats från början av månaden 3 dagar redan nere, och vad jag inte kan acceptera … Läs mer ed min databas skadades också utan att beröra något efter migrering. e-postmeddelandet var mycket2 dåligt, min klient klagar alltid inte får. och smtp alltid ner. vilken dålig tjänst som jag trodde att jag stannar i Malaysia kan bli bättre när du är lokal. men nej, min senaste erfarenhet av ovh singapore var 10 gånger mer bättre än detta. utan någon enda fråga. ta inte en risk. och de kan återbetala men inte kontant fortfarande i sin plånbok utan att tas tillbaka till din bank. så bara håll dig borta, det är en liten bluffstil men på rätt sätt. Jag hoppas inte göra din kund i en risk med denna typ av företag. Jag har problem tills nu kan de fortfarande inte lösa och fortsätta ge mig en fel anledning. Mindre


Svara på denna recension


Ändra granskning

Publicerad 24 september 2019

Hjälpsam

(4)

Dela med sig

VPS Malaysia

Hej Mohd Fardly, tack för din recension.

Efter att ha undersökt ditt problem fick vi information om att vårt supportteam gjorde sitt bästa för att lösa problemet du mötte via livechatt och supportbiljett. Vi förstod ditt problem och … Läs merredigerade den i biljetten, men vi fick inte din feedback i biljetten. Det senaste problemet vi har löst efter att vi upptäckte att du har ändrat PHP-versionen som inte var kompatibel med din webbplats, därför kunde det inte visas. Problemet har följts upp och lösts genom att ändra till rätt PHP-version. Mer, vi vill be om ursäkt för att du inte uppfyller dina fulla förväntningar.

Vi är glada att informera dig om att vårt företag ger 30 dagars återbetalningsgaranti för våra nya kunder om de inte är nöjda med vår tjänst för det första köpet. Återbetalningen sker genom kundens val antingen till bankkonto eller kreditbalans. Vårt fakturateam har kontrollerat dina tidigare biljetter och det begärdes ingen återbetalning från din sida.

Skulle du ha någon förfrågan, skicka en biljett till vår relaterade avdelning.
Tack och ha en trevlig dag! Mindre

Svar

26 september 2019

Mohd Fardly

Mohd Fardly

Ge inte till många ursäkter, tror du att jag inte har någon annan att göra ??? Jag är chef för det, tycker du att jag är dum nog? Jag kan bygga server från A till Ö. Allt detta är mina leksaker. Jag vet vilken typ av php hur man hanterar hur man … Läs merange. detta är inte relaterat till servern för närvarande är dina belastningsmedelvärden till höga, antingen min webb kan inte öppna och stänga nästan varje dag, när problem skicka biljett en dag 7 till 10 biljetter ??? är du dum? första gången jag migrerar vet jag redan vad som är din serverprestanda. och ingenting jag kan säga bara vänta till slutet av månaderna för att hitta en annan leverantör. om jag som det stöder kan du kong mig. men ledsen jag gör nästan 55+ filialer server runt om i världen. så jag är en expert på konfigurering. Jag har inget problem med ovh datacenter, Indien datacenter, syfte, cj1 men din server var verkligen2 suga det är allt. väldigt laggy n felaktig konfiguration. thanksLess

Svar

27 september 2019

VPS Malaysia

Vi ber om ursäkt om våra tjänster inte uppfyller dina förväntningar. Vara säker på att vi kommer att fortsätta förbättra våra tjänster då och då för våra kunders upplevelser. Detta kommer att registreras för vår framtida förbättring och vi uppskattar din feedback.

Svar

4 oktober 2019

Rao Inam

Rao Inam

pakistan

  • Pålitlighet10
  • Prissättning10
  • Användarvänlig10
  • Stöd10
  • Funktioner10

10

Hjälpsam

(0)

Dela med sig

En perfekt VPS någonsin upplevt..


Tjänst som används: VPS
– WINDOWS VPS – BASIC

Fantastiskt stöd och fantastiskt svar från VPS malaysia.


Svara på denna recension


Ändra granskning

Publicerad 16 juli 2019

Hjälpsam

(0)

Dela med sig

VPS Malaysia

Hej herr Rao Inam, tack för din recension! Detta betyder mycket för oss och vi hoppas att du tycker om att vara värd hos oss 🙂

Svar

18 juli 2019

Muhammad Amirulhafizzi

Muhammad Amirulhafizzi

malaysia

  • Pålitlighet10
  • Prissättning10
  • Användarvänlig10
  • Stöd10
  • Funktioner10

10

Hjälpsam

(0)

Dela med sig

Utmärkt VPS från Malaysia


Tjänst som används: VPS
– WINDOWS VPS – BASIC

Utmärkt VPS från Malaysia. Prisvärd. Pålitlig leverantör. Snabbt svar.


Svara på denna recension


Ändra granskning

Publicerad 16 juli 2019

Hjälpsam

(0)

Dela med sig

VPS Malaysia

Tack så mycket din recension, herr Muhammad Amirulhafizi 🙂 Du hjälper oss mycket och vi tenderar att förbättra mer för att tjäna dig mer!

Svar

18 juli 2019

Visa fler recensioner

1
2

22

Typiska VPS Malaysia-priser

Service
Priser per månad

Delad värd
6,73 $ – 13,69 $
"
href ="# Delad hosting">
4 planer

VPS
$ 3,48 – $ 55,45
"
href ="#vps">
18 planer

Dedikerad server
92,12 $ – 138,52 $
"
href ="# Dedikerad server">
3 planer

återförsäljare
11,37 $ – 46,17 $
"
href ="#resellers">
4 planer

Tjänsterna & Priserna är hämtade från www.vpsmalaysia.com.my

Kontrollera liknande värdföretag

Funktioner

Prissättning

Pålitlighet

Stöd

Fart

  • Jämföra

    9,9

  • Jämföra

    9,1

  • 9,3

  • Jämföra

    3,1

  • Jämföra

    9,5

  • Jämföra

    9,3

  • 9,3

  • Jämföra

    3,5

  • Jämföra

    9,7

  • Jämföra

    9,8

  • 9,5

  • Jämföra

    3,1

  • Jämföra

    9,7

  • Jämföra

    9,8

  • 9,6

  • Jämföra

    2,6

  • Jämföra

    9,7

  • Jämföra

    9,2

  • 9,5

  • Jämföra

    4,5

Topp 5 CMS värd på VPS Malaysia 2020

VPS Malaysia Priser, planer & Funktioner – 2020

Delade värdplaner

Plannamn
Plats
Bandbredd
Panel
Antal platser
Pris
Göra

Webbhotell – STARTER

10 GBObegränsatcPanel1


$ 6.73

10

detaljer

Webbhotell – STANDARD

50 GBObegränsatcPanel5


$ 9.05

9,4

detaljer

Webbhotell – PREMIUM

100 GBObegränsatcPanel10


$ 11.37

9,4

detaljer

Webbhotell – AFFÄRSPRO

500 GBObegränsatcPanel50


$ 13,69

9,4

detaljer


Se de bästa alternativen för delad värd

VPS-värdplaner

Plannamn
Plats
CPU
Bagge
OS
Pris
Göra

WINDOWS VPS – BASIC

25 GB1 kärna1 GB


$ 6.73

9,7

detaljer

WINDOWS VPS – PLUS

50 GB2 kärnor2 GB


$ 13,69

9,7

detaljer

WINDOWS VPS – PRO

75 GB3 kärnor4 GB


$ 27,61

10

detaljer

WINDOWS VPS – ELITE

100 GB4 kärnor8 GB


$ 55,45

10

detaljer

LINUX OPEN VZ VPS – BASIC

25 GB1 kärna1 GB


$ 6.73

10

detaljer

LINUX OPEN VZ VPS – PLUS

50 GB2 kärnor2 GB


$ 13,69

10

detaljer

LINUX OPEN VZ VPS – PRO

75 GB3 kärnor4 GB


$ 27,61

9,4

detaljer

LINUX OPEN VZ VPS – ELITE

100 GB4 kärnor8 GB


$ 55,45

9,4

detaljer

LINUX KVM VPS – BASIC

25 GB1 kärna1 GB


$ 6.73

8,4

detaljer

LINUX KVM VPS – PLUS

50 GB2 kärnor2 GB


$ 13,69

9,4

detaljer

LINUX KVM VPS – PRO

75 GB3 kärnor4 GB


$ 27,61

9,4

detaljer

LINUX KVM VPS – ELITE

100 GB4 kärnor8 GB


$ 55,45

9,4

detaljer

FOREX VPS – STANDARD

25 GB1 kärna1 GB


$ 18.33

9,5

detaljer

FOREX VPS – PREMIUM

25 GB2 kärnor2 GB


$ 29,93

9,6

detaljer

FOREX VPS – EXPERT

30 GB2 kärnor3 GB


$ 39,21

9,4

detaljer

FOREX VPS – PROFESSIONELL

30 GB4 kärnor4 GB


$ 46,17

9,4

detaljer

LINUX MASTERNODE VPS – STANDARD

2 GB1 kärna512 MB


$ 3.48

9,4

detaljer

LINUX MASTERNODE VPS – AVANCE

5 GB1 kärna1 GB


$ 4.18

9,4

detaljer


Se de bästa alternativen för VPS-värd

Dedikerade serverplaner

Plannamn
Plats
CPU
Bagge
OS
Pris
Göra

XEON E3 8 GB RAM

1,95 TB4 x 3,90 GHz7,81 GB


$ 92,12

9,4

detaljer

XEON E3 16 GB RAM

1,95 TB4 x 3,90 GHz15,6 GB


$ 115,32

9,4

detaljer

XEON E3 32 GB RAM

1,95 TB4 x 3,90 GHz31,25 GB


$ 138,52

9,4

detaljer


Se de bästa alternativen för dedikerad servervärd

Återförsäljarplaner

Plannamn
Plats
Bandbredd
Panel
Pris
Göra

ÅTERFÖRSÄLJERSHUS – STARTER

100 GB512 GBcPanel


$ 11.37

2,0

detaljer

ÅTERFÖRSÄLJERSHUS – STANDARD

200 GB700,01 GBcPanel


$ 20,65

9,4

detaljer

ÅTERFÖRSÄLJERSHUS – PREMIUM

300 GB1000.04 GBcPanel


$ 27,61

9,4

detaljer

ÅTERFÖRSÄLJERSHUS – ULTIMAT

500 GB1,5 TBcPanel


$ 46,17

9,4

detaljer


Se de bästa återförsäljarealternativen

Skicka in en VPS Malaysia-kupong

Serverplatser

Kuala Lumpur

Några ord från VPS Malaysia

Ett stort företag behöver en stor värd. VPS Malaysia är ett ledande VPS Hosting-företag som är specialiserat på att tillhandahålla Cloud VPS Hosting, Specialized VPS Hosting, cPanel Hosting och dedikerade servrar. Stolt designad i Malaysia.

Besök VPS Malaysia

VPS Malaysia passar inte dina behov?

Kontrollera liknande värdföretag:

339 recensioner

Från

$ 5.00

/ månad

739 recensioner

Från

$ 3.29

/ månad

150 recensioner

Från

$ 5.00

/ månad

Behöver du hjälp med att hitta rätt värd för dina behov?

Svara på några mycket enkla frågor så vet du det

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me