Expertrecension

Världsklasshotell i Indien

Web Werks är ett av de mest kända webbtjänstföretagen i Indien. De erbjuder en mängd olika tjänster och funktioner, inklusive webbhotell, colocation-tjänster, katastrof- och säkerhetstjänster och mycket mer. Företaget har erkänts som ledande i regionen för kvaliteten på deras datacenter, och till och med tjänat exklusiva certifieringar som fram till detta företag inte hade givits någon i Asien. De har varit verksamma sedan 1996 och driver fem datacenter på platser i Indien, USA och mer.


När du tittar på ett värdföretag vill du se till att du hittar ett som du kan lita på. Web Werks används av stora företag inklusive Bacardi, Canon, DHL, Microsoft, HP, Sony, Pepsi och andra på grund av de höga tjänsterna av hög kvalitet som de tillhandahåller. Du hittar inte ett mer pålitligt värdföretag som betjänar Indien, eller nästan någon annanstans i världen.

Uptime & Pålitlighet

Exceptionellt pålitlig värd

Detta företag har lagt mycket tid och andra resurser på att se till att deras värd är extremt tillförlitlig. Detta är viktigt inte bara för att tillförlitlig hosting är nödvändig i allmänhet, utan också för att de tillhandahåller alternativ för lastbalansering och katastrofåterställning, som båda kräver de mest pålitliga tjänsterna. Förutom att ha ett mycket tillförlitligt nätverk är den faktiska värdutrustningen också mycket stabil. De tillhandahåller solid state-enheter i alla sina servrar och köper endast utrustning för varumärken.

Funktioner

Massor av funktioner – Fokuserad på stabilitet

Detta företag fokuserar främst på högkvalitativa värdlösningar som är uppe och pålitliga hela tiden. De har inga delade värdlösningar, men utöver det har de nästan allt som någon kan behöva. Detta inkluderar molnhotell, dedikerade servrar, colocation-tjänster, lagring av företag, belastningsbalansering med hög tillgänglighet, global trafikdetektering, innehållsleveransnätverk, brandväggstjänster och mycket mer.

Alla dessa funktioner byggs och hanteras av deras team av erfarna IT-proffs, vilket är hur de kunde skapa ett så respekterat företag. Deras datacenter finns i Pune, Mumbai, Dubai, Washington DC, Philadelphia och Conshohocken. Oavsett var du väljer att ha din webbplats värd så får du samma fantastiska funktioner och uppmärksamhet på kvalitet.

Stöd

Exceptionellt stöd

De tekniska supportteamen är extremt skickliga och pålitliga. De är bemannade dygnet runt och verkar verkligen känna sin bransch mycket bra. Om du rapporterar någon typ av problem till dem kommer de att titta på det omedelbart och kan ofta få dina problem fixade på bara några minuter. De ger också användbar information på deras webbplats om värd och relaterade saker så att du kan lära dig allt om hur du kör en webbplats korrekt.

Prissättning

Kvalitet över pris

Du kan inte bara titta rakt på priset för att se om du får en bra affär med det här företaget. Du måste verkligen titta på kostnaden och jämföra den med nivån på tjänster som du kommer att få. Även om det inte finns något sätt är detta ett bra alternativ för de som bara behöver mycket grundläggande värd, men de som vill ha högsta kvalitet och är villiga att betala för det kommer att hitta priserna konkurrenskraftiga. Så länge du förstår att detta är ett top-of-the-line IT-företag, kommer du att veta att du får en bra produkt till ett rimligt pris.

Fart

Mycket lyhörd värd

Du har inga problem med den hastighet du får när du är värd hos det här företaget. De har avancerad nätverksanslutning till flera telekom, de använder otrolig intern infrastruktur och själva webbservern är några av de bästa i närheten. Oavsett vilken typ av webbplats du är värd så har du mycket snabb och pålitlig webbhotell om du arbetar med Web Werks.

Sammanfattning

Bästa värd i Indien

Om du letar efter högkvalitativ värd i Indien (eller många andra platser runt om i världen) är detta ett bra företag att tänka på. De har varit verksamma i mer än 20 år nu och fortsätter att sätta standarden för excellens i regionen. Denna prisbelönta webbhotell bör absolut finnas på den korta listan över alla som letar efter värd i regionen.

Fördelar:

  • Prisvinnande datacenter
  • In Business sedan 1996
  • Extremt tillförlitlig värd

Nackdelar:

  • Inga lägre paket (billiga) värdpaket
  • Många olika tjänster kan vara förvirrande
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me