Översikt

WebHostingPad: Spännande funktioner för små till medelstora webbplatser

WebHostingPad är värd för mer än 300 000 domäner över hela världen. De erbjuder sina kunder 99,9% drifttid, solid hårdvara, massor av spännande verktyg och en anständig uppsättning obegränsade alternativ: webblagring, bandbredd, domäner, MySQL-databasbelopp och e-postkonton. Prissättningen kan vara så låg som $ 1,99 / månad.


Varför välja WebHostingPad?

 • Viktiga obegränsade funktioner
 • Förstärkt säkerhet
 • Låga priser
 • Stabil support 24/7

Vill du veta om WebHostingPad passar dig?

Låt oss kolla upp det.

Uptime & Pålitlighet

Tvivelaktig upptid, bra säkerhet

Precis som många andra företag lovar WebHostingPad att ditt projekt kommer att fungera 99,9% av serverns funktionstid. Analysen av sin egen webbplats visar att de är 99,98% online. Detta är ett ganska bra resultat. En snabb blick genom alla användarforum kommer att avslöja att 40% av användarrecensionerna klagar över den vanliga drifttiden och lika många användare klagar över oväntade inställningar. Medan de lovar en ersättning vid långa offlineperioder, finns det inget sätt att verifiera fordran.

Webbplatssäkerhet kommer genom användning av extra säkra datacentra i Chicago, säker hårdvara, 24/7 serverövervakning och regelbundna säkerhetskopior. I allmänhet verkar WebHostingPad pålitligt.

Funktioner

Planer fyllda med fantastiska funktioner

Som nämnts har WebHostingPad en fin uppsättning obegränsade funktioner, inklusive bandbredd, diskutrymme, MySQL-databaser, e-postkonton, värddomäner. Alla dessa är tillgängliga utan begränsningar. med små bokstäver indikerar dock att du måste ringa företaget för att begära mer bandbredd när behovet uppstår. Det är alltid en bra tumregel att noggrant gå igenom det finstilta när du köper en värdplan.

Du får också ett gratis domännamn, en webbplatsbyggare och cirka $ 200 för marknadsföring. Paketet ser riktigt tilltalande ut, särskilt om du behöver hålla fast vid en budget.

Det är också värt att påpeka att WebHostingPad har starkt skriptstöd, bra säkerhetsskannrar och gratis anpassade felsidor. Du bör dock komma ihåg att många viktiga verktyg som e-handelswidgets, SSL-certifikat, avancerade spamfilter eller avancerad webbstatistik endast finns i de dyrare Power Plan Plus-erbjudandena – som kostar nästan dubbelt så mycket.

Funktion
Beskrivning
Disk utrymmeDu får obegränsad hårddisklagring med varje WebHostingPad-plan.
BandbreddDu måste ringa och begära mer bandbredd när behovet uppstår.
WebbplatsbyggareDeras egen gratis webbplatsbyggare ingår i varje plan.
E-postkontonInga gränser för e-postmeddelanden och många relaterade tjänster. Webmail-klient ingår också.
KundvagnarEndast OS Commerce Shopping Cart tillgänglig via det dyrare paketet.
statsLoggfiler och webbplatsstatistik för alla. Avancerad statistik är tillgänglig för Power Plan Plus-klienter.
MySQL-databaserInga gränser för MySQL-databaser – värd så många du behöver.
FTP-kontoKan hanteras via cPanel. Jag har inte hittat någon information angående gränser.
Flera domänerJej, inga gränser igen! Detta är speciellt bra om du vill vara värd för flera webbplatser samtidigt.

Stöd

Snabbt svar

Supportcentret för WebHostingPad verkar erbjuda allt du behöver: 24-timmars livechatt, e-poststöd och telefonlinjer. Många material finns också för självstudier. Det finns emellertid inga utbildningsvideor, vilket kunde ha varit mer praktiskt för vissa.

Dessutom klagar många användare över att även om kundsupport har en relativt snabb responstid varierar kvaliteten på det faktiska supportet från par till dålig.

 • 24/7 livechatt
 • Avgiftsfritt telefonnummer
 • 24/7 e-postsupport
 • Anständig kunskapsbas
 • Dålig nyhetssida
 • Ingen blogg eller forum
 • Inga videohandledning
 • Dålig supportkvalitet

Prissättning

Trevliga rabatter för 2-års köp

Prissättningspolicyn för WebHostingPad är anständig. Du kan få en bra uppsättning funktioner för det måttliga priset på $ 3,99. Men det finns ett riktigt bra sätt att spara lite pengar: om du gör ett 2, 3, 4 eller 5-årigt köp kan dina rabatter uppgå till 50%.

Du kommer att se några extra erbjudanden under anmälningsprocessen, så se till att titta noga och undvika extra kostnader. Men de extra de erbjuder är ganska trevliga om du behöver dem. Du kan få domänskydd och snabbare hårddiskar för endast 2 $ / månad, så om du vill aktivera dessa tjänster, tveka inte. Glöm inte 30-dagars pengarna tillbaka-garanti som erbjuds av WebHostingPad.

Användarvänlig

Kapabel datacenter

Denna webbhotells paket inkluderar cPanel, som är en av de populäraste kontrollpanelerna för effektiv webbhotellhantering. Det innehåller viktiga verktyg som hjälper dig att skapa och underhålla en bra webbplats för dina behov.

WebHostingPad-webbplatsen är också ganska bekväm: anmälningsprocessen är enkel och alla funktioner du behöver är alltid till hands. Många viktiga funktioner som kommer att förbättra din webbplats användarvänlighet är emellertid endast tillgängliga med de dyrare paketen.

Sammanfattning

WebHostingPad är en lösning för små till medelstora webbprojekt. De erbjuder dig en stor uppsättning funktioner och fantastiska rabatter för flerårsköp. Glöm inte att de bara har delade och VPS-planer, så om du gör beställningar på lång sikt kan dessa paket visa sig vara mindre än tillräckligt för ditt projekt om ett par år..

Fördelar

  • Oändlig bandbredd, lagring osv.
  • Imponerande stöd och säkerhet
  • Attraktiva priser
  • $ 200 marknadsföringsbonusar
  • Gratis domännamn ingår

Nackdelar

   • Självstudiematerial kan vara bättre
   • Möjliga extra avgifter under registreringsprocessen
   • Endast delade och VPS-paket
   • Webbplatsunderhåll drar upptid
   • Oväntade avstängningar
   • Dålig supportkvalitet
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me