Webline Services Reviews and Expert Opinion

Ekspertoversikt

Tilbyr et mangfoldig sett med webtjenester

Webline Services er et selskap som er fokusert på å gi kundene et bredt spekter av forskjellige hostingalternativer kombinert med andre viktige internettfokuserte tjenester. De tilbyr delt hosting, VPS-løsninger, dedikerte servere, hosting for e-handel, colocation-tjenester, sikkerhetstjenester, registrering av domenenavn og mye mer. For å si det enkelt, de er en one-stop shop for alle dine webtjenester behov. Enten du bare ønsker å drive en liten personlig blogg eller du trenger hosting for en større virksomhet, kan de hjelpe.


Selskapet har vært i virksomhet siden 2011 og de fortsetter å vokse og utvide tilbudet. Selskapet har vunnet en rekke priser for deres hosting, service og andre ting. Hvis du leter etter en flott måte å kombinere alle webtjenestene dine til en enkel tjenesteleverandør, er dette et godt alternativ å vurdere.

oppetid & Pålitelighet

Kvalitetsmaskinvare for utmerket stabilitet

Stabiliteten gitt av dette selskapet er ganske god. De bruker all maskinvare for navnemerke for å sikre at nettstedet ditt er oppe og fungerer slik det skal til enhver tid. Deres tekniske supportpersonell gjør en god jobb med å holde eventuelle problemer håndtert ordentlig, og til og med overvåke for problemer før nedetid for årsaken. Avhengig av hvilken type hosting du trenger, tilbyr de en 99,99% oppetidsgaranti eller til og med en 100% oppetidsgaranti for nettverket, slik at det ikke er sannsynlig at du får problemer med det her.

Funksjoner

Alternativer for alle dine behov

Når du blar gjennom nettstedet deres vil du raskt se at de har mange forskjellige alternativer. Dette er absolutt en god ting, siden det hjelper deg med å sikre at du klarer å få akkurat det du trenger, men det kan være forvirrende for de som ikke har mye erfaring på dette området. For den delte hosting vil du kunne velge mellom cPanel eller Plesk for kontrollpanelet, og Windows of Linux for operativsystemet. Å ha hver av dem skilt ut kan gjøre det lettere å finne nøyaktig hva du leter etter. Vertshotellet er ganske standard, og starter med en spilleplass og går opp derfra. Selv om ingenting skiller seg ut som ekstraordinært med deres delte hosting, mangler det heller ingenting.

VPS-hosting starter med 2+ CPU-kjerner og solid state-stasjoner, noe som er veldig bra. Den spesifikke statistikken inkluderer 768 megs ram for alternativet for inngangsnivå, og det går betydelig opp derfra. Når det gjelder VPS-hostingløsninger, er dette et av de bedre selskapene å vurdere. De gjør virkelig en god jobb med å tilby deg mange funksjoner her til veldig rimelige priser.

Hvis du trenger en dedikert server, vil du kunne finne et par gode alternativer, men ikke på langt nær så mange som du kanskje forventer. Serverne kan leveres med enten Unix eller Windows forhåndsinstallert, slik at du ikke trenger å bekymre deg for noe. De har garantert distribusjon innen 24 timer, slik at du kan begynne å få nettstedet ditt opp og gå uten forsinkelse.

Brukerstøtte

Enkelt å jobbe med supportteam

De tekniske supportteamene med dette selskapet er svært kunnskapsrike og kan hjelpe deg med alle problemer du har. Når du ser på anmeldelser fra faktiske kunder er det lett å se at Webline Services jobber hardt for å sikre at kundene har all støtten de trenger uansett hvilken type problem de står overfor. Du kan komme i kontakt med vertspersonalet raskt, og de vil løse problemer med en gang.

Priser

Utmerkede prisalternativer

Prisene med dette selskapet er ganske konkurransedyktige. De har delt hosting fra litt over $ 2 per måned, og det går opp derfra. For hva du får, er dette en god pris. VPS-servere starter på bare $ 5 per måned, noe som er langt mindre enn mange andre selskaper tar betalt for lignende tjenester. Dette er spesielt imponerende gitt det faktum at $ 5 per måned VPS leveres med solid state drive. Dedikerte servere starter på $ 44.99 for Unix-servere og $ 99.99 for windows-servere. Alt i alt, uansett hvilken hosting du trenger, har dette selskapet en god prisstruktur som vil gi deg god service til en fantastisk pris.

Brukervennlig

Vennlig & Lett å jobbe med

Uansett hvilken type hosting du trenger, vil dette selskapet være der for å hjelpe. De har live chat-alternativer for salg og support, og de er veldig lydhøre når du ringer dem. Nettstedet i seg selv er enkelt å navigere og finne det du trenger. Den eneste mindre klagen er hvor mange alternativer som er der ute. Det kan virkelig gjøre det vanskelig og tidkrevende å gjennomgå hvert alternativ for å sikre at du velger riktig hosting-pakke for dine behov. De som har erfaring med hosting, bør imidlertid ikke få store problemer.

Sammendrag

Flotte amerikanske baserte hosting-tjenester

Dette er et av de bedre vertsbedriftene på mange måter. Selv om de ikke er perfekte, ser de ut til å jobbe veldig hardt for å gi brukerne en utmerket helhetsopplevelse. Fra det tidspunktet du velger hostingpakken din til lenge etter at du er kunde, vil de være der for å hjelpe deg med alt du trenger. Dette vertsselskapet er et flott alternativ for folk, enten de bare er ute etter små og enkle hostingtjenester eller om de trenger en avansert colocation-tjeneste.

Pros:

 • Mange gode vertsalternativer
 • Veldig rimelige priser
 • Det vennlige personalet

Ulemper:

 • Så mange alternativer det kan være forvirrende
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map