Ekspertoversikt

Enkel oppretting av nettsteder & hosting

Webnode er først og fremst et verktøy for å lage nettsteder som lar folk bygge et pent nettsted, selv om de har liten eller ingen teknisk erfaring. Sammen med verktøy for oppretting av nettsteder, får du også hosting på serverne deres. Dette kan gjøre det litt vanskelig å bestemme hvor god prisingen er og sånt siden du betaler både for hosting og alt verktøy og støtte du får. Totalt sett ser det imidlertid ut til å være et veldig hyggelig selskap som tilfredsstiller behovene til et veldig stort publikum.


De sier at de har bidratt til å opprette over 22 millioner nettsteder for brukerne sine, noe som absolutt er betydelig. En virkelig fin ting med dette selskapet er at nettstedene deres faktisk ser ut og fungerer ganske pent. Noen enkle verktøy for å bygge nettsteder gjør ikke en så god jobb, men Webnode ser ut til å ha fått det riktig.

oppetid & Pålitelighet

Veldig stabil hosting

Nettstedet ditt vil være veldig stabilt når du jobber med dette selskapet. De har gjort en god jobb med å lage pålitelig hosting for alle brukerne. Selv om du ikke vil være på de raskeste serverne rundt, vil de absolutt få jobben gjort. Du trenger heller ikke å bekymre deg for teknisk support eller noe sånt siden det er en av de viktigste fordelene ved å gå med dette selskapet. De vil overvåke serverne og hastighetene og alt annet for å sikre at du får en flott opplevelse.

Funksjoner

Enkel oppretting av nettsteder

Når du registrerer deg hos dette selskapet vil du få full tilgang til alle verktøyene deres og støtten for å opprette en webside. De har gjort en god jobb med å gjøre det enklere enn noen gang å lage fine nettsteder. De ser til og med fine ut på mobile enheter, noe som er veldig viktig i disse dager. De har tre nivåer av hosting, hver med tre pakkealternativer. Dessverre oppgir de dem ikke som delt, VPS eller sky eller noe sånt, så det er virkelig vanskelig å finne ut nøyaktig hva du får i forhold til hosting.

Det personlige nettstedet på inngangsnivået kommer med bare 300 megs plass, 3 spillebåndbredde og 1 postkasse. Dette gir opptil 4 spillejobber, ubegrenset båndbredde og 100 postkasser for den personlige pakken på høyeste nivå. Når du går opp til bedriftsnettstedsseksjonen, får du 500-5000 megs diskplass, noe som vil være nok for de fleste små selskaper. Du kan også velge nettbutikknivå, som lar 300 til 4000 MB diskplass,

Totalt sett er dette ganske enkle hostingpakker og er sannsynligvis bare forskjellige nivåer av delt hosting. Det er ikke nødvendigvis en dårlig ting siden de ikke ser ut til å overselge servere eller noe sånt. De fleste ser ut til å være fornøyd med servicenivået de får.

Brukerstøtte

Stor støtte

Støtten fra dette selskapet er ganske bra enten du trenger teknisk assistanse eller bare råd om hvordan du lager nettstedet ditt. De kan også hjelpe deg å velge riktig pakke basert på dine spesifikke behov. Fra begynnelse til slutt har de gjort det enkelt å drive et nettsted for alle som er interessert. Det er ikke mye for teknisk dokumentasjon på hosting, men det ville egentlig ikke forventes med et selskap som dette.

Priser

Overraskende rimelige priser

Selv om det ikke er noen tvil om at hosting av dette selskapet er dyrere enn de fleste andre, får du mange fine funksjoner sammen med det. Brukerne deres kommer til å betale mer for verktøyene for oppretting av nettsteder og slike ting enn bare hosting. Prisene starter på $ 6,95 per måned for et personlig nettstedsnivå og går helt opp til $ 49,95 per måned. De høyere endepakkene inkluderer også behandlingstjenester for kredittkort, så det er noe du må huske på. De selger også domenenavn, men de er betydelig dyrere enn det gjennomsnittlige domenenavnsregistreringsselskapet selger for. En .com-adresse er 18,95 dollar for ett år. Normalt kan du få dem for rundt $ 12, og noen ganger mye mindre med salg.

Brukervennlig

Eksepsjonell brukeropplevelse

Dette er et område der Webnode virkelig skiller seg ut fra noen andre. Hele forretningsmodellen er bygget opp for å hjelpe kunder som ikke vet mye om webhotell med å få nettstedene sine i gang og enkelt, og de gjør en god jobb med det. De tilbyr førsteklasses support ikke bare for hosting, men også for verktøy for å lage nettsteder. Alle verktøyene deres er også veldig enkle å finne ut og bruke.

Sammendrag

Hyggelig vert for folk på inngangsnivå

Selv om dette absolutt ikke er det ideelle vertsfirmaet for noen som trenger high end hosting eller liker å administrere alle aspekter av nettstedet sitt, er det flott for de uten mye erfaring. Selskapet gjør en god jobb med å bringe muligheten til å lage et nettsted til et nivå som alle kan forstå, noe som er en god service.

Pros:

  • Enkel å bruke
  • Vennlig støttepersonell
  • Kvalitetsverktøy

Ulemper:

  • prisene
  • Ingen høyere alternativer for hosting
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me