Expertöversikt

Enkel skapelse av webbplats & värd

Webnode är främst ett webbplats för skapande av webbplatser som låter människor bygga en snygg webbplats, även om de har liten eller ingen teknisk erfarenhet. Tillsammans med webbverktyget skapar du också värd på deras servrar. Detta kan göra det något svårt att avgöra hur bra prissättningen är och sådant eftersom du betalar både för värd och alla verktyg och support du får. Sammantaget verkar det dock vara ett mycket trevligt företag som uppfyller behoven hos en mycket stor publik.


De säger att de har hjälpt till att skapa över 22 miljoner webbplatser för sina användare, vilket verkligen är betydande. En riktigt trevlig sak med det här företaget är att deras webbplatser faktiskt ser ut och fungerar ganska bra. Vissa enkla verktyg för byggande av webbplatser gör inte så bra jobb, men Webnode verkar ha fått det rätt.

Uptime & Pålitlighet

Mycket stabil värd

Din webbplats kommer att vara mycket stabil när du arbetar med detta företag. De har gjort ett bra jobb med att skapa pålitlig webbhotell för alla sina användare. Även om du inte kommer att vara på de snabbaste servrarna runt kommer de säkert att göra jobbet gjort. Du behöver inte heller oroa dig för teknisk support eller något sådant eftersom det är en av de viktigaste förmånerna för att gå med detta företag. De övervakar servrar och hastigheter och allt annat för att säkerställa att du får en fantastisk upplevelse.

Funktioner

Enkel skapelse av webbplats

När du registrerar dig hos detta företag får du full tillgång till alla deras verktyg och support för att skapa en webbplats. De har gjort ett bra jobb med att göra det enklare än någonsin att skapa snygga webbplatser. De ser till och med trevliga ut på mobila enheter, vilket är mycket viktigt i dag. De har tre värdnivåer, var och en med tre paketalternativ. Tyvärr listar de inte dem som delade, VPS eller moln eller något liknande, så det är verkligen svårt att ta reda på exakt vad du får när det gäller värd.

Den personliga webbplatsen för startnivån kommer med bara 300 megs diskutrymme, 3 spelbandbredd och 1 brevlåda. Detta går upp till 4 spelningar, obegränsad bandbredd och 100 brevlådor för det högsta personliga paketet. När du går upp till avdelningen för affärswebbplatser får du 500-5000 megs diskutrymme, vilket räcker för de flesta små företag. Du kan också välja onlinebutiknivå, som tillåter 300 till 4000 MB diskutrymme,

Sammantaget är detta ganska enkla värdpaket och är sannolikt bara olika nivåer av delad hosting. Det är inte nödvändigtvis en dålig sak eftersom de inte verkar överförsälja servrar eller något liknande. De flesta människor verkar vara nöjda med servicenivån de får.

Stöd

Bra stöd

Stödet från detta företag är ganska bra oavsett om du behöver teknisk hjälp eller bara råd om hur du gör din webbplats. De kan också hjälpa dig att välja rätt paket baserat på dina specifika behov. Från början till slut har de gjort det enkelt att köra en webbplats för alla som är intresserade. Det finns inte mycket för teknisk dokumentation om värden, men det skulle verkligen inte förväntas med ett företag som detta.

Prissättning

Överraskande rimliga priser

Det finns ingen tvekan om att företagets värd är dyrare än de flesta andra, men du får många fina funktioner tillsammans med det. Deras användare kommer att betala mer för webbplatsverktyg och sådana saker än bara värd. Priserna börjar på $ 6,95 per månad för en personlig webbplats för startnivå och går hela vägen upp till $ 49,95 per månad. De högre slutpaketen inkluderar också kreditkortsbehandlingstjänster, så det är något att tänka på. De säljer också domännamn, men de är betydligt dyrare än det genomsnittliga domännamnsregistreringsföretaget säljer för. En .com-adress är $ 18,95 för ett år. Normalt kan du få dem för cirka $ 12, och ibland mycket mindre med försäljning.

Användarvänlig

Exceptionell användarupplevelse

Detta är ett område där Webnode verkligen skiljer sig från någon annan. Hela affärsmodellen bygger på att hjälpa kunder som inte vet så mycket om webbhotell att få sina webbplatser lätt igång och de gör ett bra jobb med det. De erbjuder premiumstöd, inte bara för webbhotell utan också för deras verktyg för skapande av webbplatser. Alla deras verktyg är också mycket enkla att ta reda på och använda.

Sammanfattning

Trevlig värd för inträdesnivåer

Även om detta verkligen inte är det perfekta värdföretaget för någon som behöver high end-hosting eller gillar att hantera alla aspekter av deras webbplats, är det bra för dem utan mycket erfarenhet. Företaget gör ett bra jobb med att föra förmågan att skapa en webbplats till en nivå som alla kan förstå, vilket är en fantastisk tjänst.

Fördelar:

  • Enkel att använda
  • Vänlig supportpersonal
  • Kvalitetsverktyg

Nackdelar:

  • priserna
  • Inga högre värdalternativ
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me