Expertöversikt

Fullständig värdleverantör i Nigeria

Who Go Host är baserat i Nigeria och har varit verksamt sedan 2007, men då arbetade de under ennovateNIGERIA Limited. 2011 blev de sitt eget företag på grund av den växande populariteten och behovet av värd i denna region i världen. Denna värdleverantör är en av de tre värdarna i Nigeria, och de fortsätter att växa och utvidga sina tjänster för att tillgodose behoven hos fler och fler människor i hela denna region.


De erbjuder domännamnsregistrering, en mängd olika värdalternativ, webbsäkerhet, webbplatsdesignalternativ och många andra relaterade tjänster för att säkerställa att deras kunder har allt de behöver. Med mer än 7000 aktiva kunder och över 15 000 aktiva domäner har detta företag helt klart den erfarenhet och resurser som behövs för att hantera sina kunder. Internetåtkomst i Nigeria expanderar snabbt, vilket innebär att det här företaget troligtvis har mycket framgång i sin framtid.

Uptime & Pålitlighet

Inte mycket information tillgänglig

Who Go Host erbjuder inte någon typ av drifttidsgaranti på deras värd, vilket inte är ovanligt, men fortfarande gäller. De flesta kunder är ganska nöjda med den totala stabiliteten i sina värdtjänster, vilket är ett gott tecken. Att de växer och expanderar så bra är också bra. Tyvärr finns det lite hård information som kan hittas för att bekräfta att de har den drifttid som de flesta vill ha. Med det sagt säger de dock bra hårdvara och partner med CloudFlare, som båda hjälper till att hålla webbplatser igång och fungera smidigt.

Funktioner

Massor av standardalternativ

För värd kommer du att kunna välja mellan fem delade serverplaner. Dessa planer erbjuder mellan ett och 25 spelningar med utrymme, 4 och 75 bandbredd, upp till 40 underdomäner och mer. De inkluderar också ett gratis .NG-domännamn. När du arbetar på en större eller mer trafikerad webbplats kan en virtuell privat server (VPS) vara rätt val. Who Go Host tillåter kunder att designa sina egna VPS baserat på exakta specifikationer de önskar. Detta säkerställer att de får all den kraft och kontroll de behöver, utan att betala extra för saker de inte gör. Molnhotellternativen fungerar på samma sätt som VPS-alternativen och är också redo att användas.

Förutom de faktiska värdfunktionerna kan du också använda deras webbplatsdesigntjänster för att din webbplats ska skapas av proffs. De som behöver lite extra säkerhet kan använda SSL-certifikaten, SiteLock Scanner och CodeGuard-tjänster för att hålla din webbplats skyddad. Det här är fantastiska alternativ för dem som verkligen behöver se till att deras tjänster är igång och fungerar smidigt.

Stöd

Massor av supportinformation tillgänglig

Supportteamet är tillgängligt för att svara på problem när som helst de behövs. Det som verkligen hjälper till att särskilja detta företags support är all deras självhjälpsinformation. De har videohandledning, en omfattande kunskapsbas och mycket mer för att hjälpa människor att lära sig mer om värd och hur de kan hålla sina webbplatser igång och undvika problem till att börja med.

Prissättning

Standardprispoäng

Prissättningen med detta företag är i stort sett i linje med vad du skulle se hos de flesta andra värdföretag. De fakturerar i den lokala valutan så se till att ha det i åtanke när du tittar på priserna. Delad hosting har fastställt månatliga priser, men VPS kommer att ha en anpassad prispunkt baserad på exakta funktioner du använder. Alla deras andra tjänster faktureras av vilka du väljer också så att du bara betalar för det du verkligen vill ha.

Användarvänlig

Ingenting komplicerat att oroa sig för

Oavsett hur mycket erfarenhet någon har med webbhotell, borde de inte ha några problem med att använda företagets tjänster. De har vanliga kontrollpaneler som är enkla att använda, och deras webbplats är mycket enkel att navigera för att hitta vad du vill. Det enda som är lite förvirrande är att de har flera kategorier delade värdpaket, var och en med flera paket. Dessa alternativ är alla ganska lika, vilket kan göra att vissa människor undrar vilken som är rätt för dem.

Sammanfattning

Bra alternativ för värd i Nigeria

Alla som letar efter värd i Nigeria kommer att vilja titta på detta företag och se om de har det som behövs. De har många alternativ för individer och små till medelstora företag att välja mellan, vilket gör dem till ett utmärkt alternativ. Dessutom har de ett bevisat framgångsrikt resultat så att du kan använda deras tjänster med förtroende.

Fördelar:

  • Bra rykte för kvalitet
  • Gott om värdalternativ
  • prisvärd

Nackdelar:

  • Inga dedikerade servrar
  • Så många delade serveralternativ kan det vara förvirrande
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me