Ekspertoversikt

Kundefokusert hosting for delte og VPS-løsninger

WireNine ble grunnlagt i 2004 og eies og drives fortsatt av de to opprinnelige gründerne. Selskapet tilbyr tre forskjellige delte hostingalternativer og et bredt utvalg av forskjellige VPS-valg. Det primære publikummet for dette selskapet vil være små til mellomstore nettsteder, selv om de sannsynligvis også kan håndtere noen større nettsteder, avhengig av hvilken type nettsted det er.


Selskapet er fokusert på kundeservice og hjelper deg med å sikre at hver kunde får de tjenestene de ønsker. Administrerende direktør legger til og med sin direkte e-postadresse og garanterer svar innen 24 timer. Det er en rekke forskjellige fordeler som dette som virkelig hjelper å skille dette selskapet fra konkurransen.

Enten du nettopp starter en ny personlig blogg eller du har et etablert forretningssted som du trenger ny hosting for, er dette et utmerket selskap å vurdere. De fleste av kundeanmeldelsene har vært veldig positive med dette selskapet, og de fortsetter å jobbe hardt for å møte eller overgå behovene til hver enkelt kunde.

oppetid & Pålitelighet

Veldig pålitelige tjenester for delte og VPS-alternativer

WireNine tilbyr en garanti på 100% oppetid for nettverkstilkoblingene deres. Dette er mulig på grunn av det faktum at de har flere nettverkstilkoblinger som kommer inn i deres datasentre for å sikre overflødighet. Deres datasentre har også reservekraftforsyninger for å sikre at det ikke er strømbrudd.

Funksjoner

Tjenester av høy kvalitet på alle nivåer

Hver hostingpakke har alle de normale funksjonene du forventer på et gitt nivå. Delt hosting drives alle på servere med solid state-stasjoner, noe som er ganske imponerende. Alternativet for inngangsnivå tillater 10 spillejobber og ubegrenset båndbredde. De to andre delte alternativene har ubegrenset harddiskplass i tillegg til båndbredde. En annen fin fordel med delt hosting med dette selskapet er at de identifiserer nøyaktig hva du får. For eksempel får du 25% av en prosessor i tillegg til inngangsnivåpakken og 1 gig minne. Midt og øvre alternativ gir deg en full CPU og 1 eller to spillejobber.

Når du går opp til VPS-hosting vil du fremdeles nyte solid state-stasjoner, men du kan tilpasse hvor mye minne du trenger og hvor mange CPUer du trenger. Alle disse tjenestene leveres på high end-servere med Intel-prosessorer. Du får også cPanel med VPS-hosting, og KVM-virtualisering, som gjør at VPS-en din kan se og føle seg mye mer som en dedikert server.

Totalt sett er funksjonene som er tilgjengelige med dette selskapet veldig fine og vil dekke behovene til omtrent alle typer klienter.

Brukerstøtte

Utmerket støtte tilgjengelig 24/7

Støtten er et av de største markedsføringsområdene for dette selskapet. De fremmer virkelig det faktum at de vil få alle typer problemer du har løst så raskt som mulig. Hvis du noen gang er misfornøyd med responstiden eller tjenesten du får fra noen av deres teknikere, kan du kontakte administrerende direktør i selskapet direkte og få et garantert svar innen 24 timer.

De har også en blogg som er satt opp for å gi mye selvhjelp og annen nyttig informasjon for kunder som ønsker å lære mer om hosting de får.

Priser

Stor hosting for prisen, men ingen veldig lave priser

Når du ser på spesifikasjonene på serverne du vil bruke på hvert nivå, kan du raskt se at du får mye. Det eneste problemet når det gjelder pris er at de ikke virkelig tilbyr et veldig lavt alternativ som de fleste andre selskaper ville gjort. Noen mennesker vil se dette som en god ting, fordi det gjør at de kan unngå å selge over sine servere, men for de som ikke trenger raske svar, vil det være en skuffelse.

Sammendrag

Utmerket vertskap for små til mellomstore nettsteder

Hvis du kjører noen form for liten til mellomstor (eller til og med øvre midtre) side, er dette et utmerket alternativ å vurdere. De gir noen av de beste vertsalternativene for delte tjenester og VPS-tjenester. Nåværende og tidligere kunder ser ut til å være enige i at dette er et utmerket vertsfirma og at de kommer sterkt anbefalt.

Pros:

  • 100% oppetid garanti for nettverket
  • Server spesifikasjoner tydelig identifisert selv om delt hosting
  • Mange flotte funksjoner inkludert

Ulemper:

  • Ingen low end delt hosting
  • Ingen dedikerte servere tilgjengelig
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me