Ekspertoversikt

Nettstedets byggefirma med også vertskap

Wix er mest kjent for sine enkle å bruke, men likevel veldig kraftige byggverktøy for nettsteder. De har hundrevis av flotte nettstedmaler, og kan få til og med det mest teknisk utfordrede individet satt opp med et pent nettsted raskt og enkelt. I tillegg vil de være vert for nettstedene dine mot en ekstra kostnad.


Totalt sett er deres webhotell ganske fin. Siden de først og fremst er fokusert på nettstere på inngangsnivå, mangler de noen av de mer robuste hostingfunksjonene, og er begrenset til delte hostingtjenester, noe som kan innføre noen begrensninger.

Hvis du leter etter en kraftig hostingløsning for et stort nettsted, kan det hende at dette ikke passer for deg. For de aller fleste nettsteder på inngangsnivå er dette imidlertid et veldig levedyktig alternativ. Hosting-løsningene de tilbyr er omtrent like enkle å jobbe med som nettstedets skaper, noe som gjør dette til en veldig populær tjeneste.

oppetid & Pålitelighet

Hosting av høy kvalitet (også gratis)

Wix tilbyr en oppetidsgaranti på 99,9% for alle deres hosting-pakker. Det som er interessant er at du til og med får denne typen oppetid på deres gratis hosting-pakke. Hvis du skal gratis hosting, er dette virkelig mye.

Når du kommer til de betalte hostingalternativene, vil du få en robust og pålitelig webhotell som vil holde det flotte nettstedet oppe nesten uten forstyrrelser.

Funksjoner

Kjent for nettstedbygging, men tilbyr også webhotell

Når du besøker Wix-nettstedet, vet du at deres største funksjon er nettstedtjenestebyggingstjenestene deres. Du kan opprette et gratis nettsted ved hjelp av hvilken som helst av de flotte malene deres, og få den i gang raskt og enkelt. For så vidt enkle nettstedbyggere, er det virkelig ikke noe tilgjengelig i dag som kan konkurrere. For noen mennesker er dette alene nok til å tiltrekke dem til Wix-plattformen.

Når du fokuserer strengt på webhotell-tjenestene deres, er det ikke like enkelt å velge. Det er egentlig ingenting galt med funksjonene de gir. Problemet er bare at de ikke virkelig utmerker seg på noe område (for hosting). De har flere forskjellige delte hostingalternativer basert på dine spesifikke behov, og de gjør det ganske enkelt å velge hvilket du vil og sette det opp. De har også mange servere som har SSD-stasjoner, noe som er en veldig fin funksjon.

Totalt sett er vertskapet deres veldig respektabelt, men deres største funksjon er tydelig deres verktøy for nettopprettelse.

Brukerstøtte

Meget vennlig og i stand til å hjelpe

Dette er et område hvor Wix virkelig leverer et høyt servicenivå. De er rettet mot virksomheten deres mot nettredaktører, slik at deres tekniske support kan lede deg gjennom ting og hjelpe på områder som mange andre støtteapparater kanskje ikke er villige til å gjøre..

I tillegg tilbyr de fremdeles noen avanserte støttetjenester til kundene sine i tilfelle nettstedet går ned. De har 24/7 kundestøtte for alle sine tjenester. De gir også litt støtte for webdesignverktøyene sine, noe som er en utmerket fordel.

Pros:

  • Toppen av linjen verktøy for oppretting av nettsteder
  • Beste gratis hosting tilgjengelig
  • Utmerket støtte, spesielt for nybegynnere

Ulemper:

  • Hosting priser er over gjennomsnittet
  • Mangler avanserte funksjoner
  • Begrenset til delt hosting

Priser

Litt kostbart bare for hosting

De delte hostingprisene er over bransjestandarden, og hvis du ignorerer verktøyene for oppretting av nettsteder, får du virkelig ikke noe bra for den høyere prisen. Selvfølgelig kan du ikke bare ignorere verktøyene for oppretting av nettsteder.

For alle som ønsker å bruke de utrolige kraftige verktøyene for å lage nettsteder, vil den litt høyere pris enn gjennomsnittet fortsatt høres ut som en eksepsjonell avtale. En annen ting å huske på er at de fremdeles vil vise sine egne annonser på nettstedet ditt for å tilby den laveste prisen.

Et viktig poeng å gjøre er imidlertid at du også kan få gratis hosting (med annonser) hvis du vil. For enkle nettsteder er gratispakken et utmerket alternativ å vurdere, i det minste når du bare kommer i gang.

Sammendrag

En flott tjeneste for nettsteder på inngangsnivå

Hovedpoenget for Wix er at de er et av de beste alternativene som er tilgjengelige i dag for nettsteder på inngangsnivå. Hvis du ikke er interessert i mange av de avanserte tjenestene som tilbys, og spesielt hvis du vil ha hjelp til å lage et flott nettsted, er dette det perfekte valget for deg. Hvis du har behov for noe mer avansert som kan vokse til en massivt populær side, kan det være lurt å se andre steder.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me