Ekspertoversikt

Utmerket vertskap for utmerkede nettsteder

WordPress er kjent for innholdsstyringssystemet sitt, som faktisk hjelper strømmen rundt 23% av alle verdens nettsteder. De tilbyr også webhotell til de som bruker plattformen sin. Hosting av disse er et flott alternativ for mange mennesker på grunn av det faktum at det har så mange forskjellige alternativer, og det er tydelig designet med WordPress content management system i tankene.


Hvis du for eksempel ønsker å få et gratis nettsted opp, tilbyr de gratis hosting på .wordpress.com-domenet (YourSiteName.wordpress.com). Hvis du heller vil ha ditt eget domenenavn, kan du også gjøre det, men det er ikke gratis.

Dette kombinert med mange av de avanserte funksjonene deres og det faktum at de er et av de største selskapene for oppretting av nettsteder i verden, betyr at de kommer til å være et flott alternativ for mange som ønsker å starte et nytt nettsted.

oppetid & Pålitelighet

Eksepsjonell stabilitet med svært få problemer

Dette er et område der WordPress.com-verten virkelig skinner. Enten du bruker gratis hosting eller premium-pakker, vil du oppdage at nettstedet ditt nesten aldri har noen problemer. Dette skyldes sannsynligvis, i det minste delvis, det faktum at alt er konfigurert til å kjøre med WordPress-plattformen. Dette minimerer endringer eller andre ting som ofte fører til nedetid.

I tillegg tillater det teknikerne deres å bli eksperter på dette området, noe som hjelper dem å unngå feil og bidra til å sikre at utstyret deres alltid fungerer bra.

Funksjoner

Mange WordPress-fokuserte funksjoner

Når du registrerer deg med hosting for WordPress.com vil du ha tilgang til mange forskjellige funksjoner. Mens mange av dem er veldig kraftige, er de alle fokusert spesielt på sin egen plattform. Så hvis du ønsker å være vert for noe annet enn et WordPress-drevet nettsted, har de ikke mye å tilby deg.

Noen eksempler på funksjonene inkluderer mange gratis temaer som hjelper deg med å lage nettstedet ditt, nesten øyeblikkelig automatisk installasjon av WordPress-plattformen og responsive servere som er konfigurert spesielt for WordPress-nettsteder.

De har også en nesten uendelig mengde hjelp tilgjengelig for de som ønsker å utvikle et flott nettsted på plattformen sin. Du kan også bruke alle widgetene deres og andre verktøy, noe som kan være veldig nyttig avhengig av nettstedtypen du oppretter.

Brukerstøtte

Begrenset live support men mye selvhjelp

Dette er ett område hvor WordPress virkelig sliter. Selv om du ikke ofte får tekniske problemer av noe slag, kan det være vanskelig å få hjelp hvis du gjør det. De begrenser deres direkte “premium” -støtte til deres betalende premiumkunder, noe som etterlater noen av .wordpress.com-nettstedene nesten helt uten støtte med offisiell teknisk hjelp.

På den annen side har de imidlertid gode fora tilgjengelig der andre WordPress-brukere kan tilby hjelp. De har også mange guider og tutorials på nettstedet deres. Når det kommer til det, vil du imidlertid sitte igjen med en “selvhjelp” -stilen hvis du velger å være vert for WordPress.com.

Priser

Beste gratis tilgjengelige nettsteder. Premium hosting er litt kostbar.

Hvis du er en person som ønsker å sette opp et billig nettsted som fremdeles ser bra ut, og du ikke har noe imot å ha .wordpress.com-utvidelsen, er dette helt klart verten for deg. Det er egentlig ikke mange andre gratis hostingleverandører som kan konkurrere med fordelene som WordPress.com kan gi.

Hvis du derimot tenker å bruke WordPress.com til premium hosting, er det ikke en så enkel beslutning. Først av alt, deres premium hosting-tjenester, selv om de er fine, er vanligvis dyrere enn andre vertsselskaper som tilbyr lignende tjenester.

Selv om du ikke er teknisk begrenset til å bare sette WordPress-drevne nettsteder på hosting, er det hva nesten alle vil gjøre. Alt om denne verten er fokusert på folk som bruker WordPress content management system.

Hastighet

Overraskende raskt på alle vertsalternativer

Siden praktisk talt alle kundene som bruker denne verten driver et WordPress-nettsted, er de i stand til å optimalisere alt for denne spesifikke typen programvare. Resultatet er at du i tillegg til å være stabil, vil få et overraskende raskt innlastingssted fra alle hostingpakkene deres.

Enten du bruker gratis hosting-tjenester eller en av premium-pakkene dine, det er ikke sannsynlig at du får problemer relatert til lastetid. Det eneste unntaket fra dette er hvis du begynner å aktivere et stort antall WordPress-tillegg, noe som kan være veldig avgiftsbelagt for webservere hvis de ikke er riktig kodet. Dette er selvfølgelig ikke verten sin skyld (enten du bruker WordPress.com eller ikke), så det er ikke noe de fleste trenger å bekymre seg for.

Sammendrag

Et eksepsjonelt valg for WordPress-hosting

Når det gjelder deres gratis hosting-tjenester, vil du ikke finne et bedre alternativ der ute (forutsatt at du vil at nettstedet ditt blir drevet av WordPress). Deres premiumhotell kan være litt overpriced, men med alle funksjonene du får og ubesværet oppetid og pålitelighet, kan det fremdeles være vel verdt den ekstra lille pengen for hver person.

Selv om det ikke er det kraftigste eller det mest avanserte webhotellalternativet i verden, er de fremdeles et godt valg for mange mennesker som bare ser etter enkel hosting.

Pros:

  • Utmerkede WordPress-fokuserte funksjoner
  • Ekstremt enkelt nettstedoppsett (på WordPress-plattform)
  • Veldig pålitelig med få serviceavbrudd
  • Optimalisert for WordPress-nettsteder
  • Et av de enkleste alternativene for webhotell

Ulemper:

  • Stort sett begrenset til WordPress-drevne nettsteder
  • Premium teknisk support er egentlig bare for betalende kunder
  • Premium hosting-tjenester er overpriset
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me