Webhotell – det er frasen for timen nå for tiden, og det er det du virkelig trenger for å opprette et nettsted. Prosessen med å velge et webvertsfirma er ikke så lett. Markedet for disse tjenestene har vokst mye de siste årene. Du vil ha massevis av alternativer å velge mellom.


Den sterke konkurransen i dette markedet gjør at forskjellige selskaper tilbyr gratis bonuser for å tiltrekke flere kunder. Nå har ikke alle selskaper råd til å tilby slike forhold og bruke noen triks som viser seg i bedre lys – og noen webverter spiller bare skitne.

Tips for å velge riktig webhotell

Beskytt deg mot de vanligste triksene ved å følge tipsene våre. Du vil vite hvilke funksjoner du må ta hensyn til og hva som krever mer forskning når du leter etter en virkelig pålitelig webvert. Når det er sagt, husk at vi presenterer de mest brukte triks og svindel, men det er mange flere der ute. Derfor er det et must å sjekke nettet for pålitelighetsinfo for webhotell.

Trafikkhastighet og kapasitet

Mange webhotellfirmaer vil fortelle deg at de har ubegrenset båndbredde / trafikk / hva som helst. Noen har virkelig den flotte funksjonen, men andre vil gi deg “begrenset ubegrenset” båndbredde. Hvordan virker det? Det er flere alternativer.

I de fleste tilfeller vil du bli tilbudt ubegrenset trafikkmengde, men overføringshastigheten vil være begrenset til noe som 1Mb / s. Hvis prosjektet ditt er helt nytt, vil ikke denne begrensningen påvirke deg, men du vil definitivt se effekten av denne begrensningen når prosjektet ditt vokser.

Noen andre webverter vil gi deg stor trafikkhastighet, men med noen kapasitetsgrenser, mens. en liten gruppe webverter vil virkelig gi deg ingen grenser for trafikkhastighet og kapasitet, men vil angi et bestemt antall brukere som kan få tilgang til nettstedet ditt månedlig. Sørg for å undersøke brukeravtalen din nøye – spesielt avsnittene angående trafikkhastighet.

Ekstra avgifter

Ekstra avgifter eller skjulte avgifter kan koste deg en pen krone. På registreringsfasen tilbyr noen selskaper tilleggstjenester mot ekstra gebyrer, noe som er ganske normalt – du trenger virkelig noen av disse funksjonene. Problemet er at noen webhoteller har ekstrautstyret for deg – det eneste du kan gjøre i dette tilfellet er å være forsiktig når du går gjennom påmeldingsprosessen.

Oppetid Prosent

Oppetid er det tidspunktet nettstedet ditt holder seg på nettet og fungerer godt. De fleste webverter vil gi deg en viss oppetidsgaranti. Mens noen oppfyller løftene sine, gjør de fleste det ikke.

Du vil også finne noen nettsteder på nettet som tilbyr uavhengige oppetidsmålinger. Deres data skal imidlertid ikke tas på alvor: for å skaffe seg målingene, teller de oppetiden til webvertenes hjemmesider. Tilbyderne forstår det og bruker de beste serverne deres for hosting av selskapets nettsteder, selv om noen andre servere de har kan gi dårligere ytelse. Lurt, er det ikke?

Årlige fornyelsespriser

Systemet er så enkelt som ABC – du tilbys noen tjenester uten gebyr når du registrerer deg, men etter et år eller så må du betale mye for å fornye tjenestene som var gratis.

Dette gjelder generelt domenenavn. Mange vertsfirmaer tilbyr kun et gratis domene for det første året. En sjelden gang vil tjenesteleverandører bruke dette systemet med hostingplaner selv: du vil bli tilbudt en fin rabatt for det første året og doble gebyrer det andre året. Derfor er det kritisk viktig at du leser brukeravtalen veldig godt – vi kan ikke understreke dette nok.

Klienter per server

Delte planbrukere, se etter denne ordningen: når du kjøper en delt pakke, betyr det at du bare får en del av en server. Dermed kan det hende du blir dårlig i nabolaget, og nettstedet ditt blir blokkert.

For å forhindre et slikt scenario oppgir noen tjenesteleverandører at de bare har et begrenset antall klienter på en server (f.eks. 100 eller 150). Her kommer trikset: innsidere sier at de fleste webhotellbedrifter ikke virkelig oppfyller den standarden.

Du spør deg kanskje, hvordan kan denne informasjonen hjelpe deg når du velger denne eller den delte planen? Svaret er klart: først skal du ikke regne den “fordelen” i; For det andre vil du vite at leverandørene som tilbyr denne funksjonen, sannsynligvis er urettferdige. I tillegg kan de også være urettferdige når det gjelder andre problemer. Tenk godt på verten din.

Nå som du vet hvilke triks webhotellbedrifter har i vente for deg, kan du filtrere gjennom det hele og få bedre tjenester. Husk at dette bare er noen få triks der ute. Og husk alltid at mange selskaper du kan mistenke er virkelig pålitelige, men grundig undersøkelse og nøye undersøkelser av brukeravtaler lønner seg alltid.

Våre eksperter har sammenlignet de beste hostingleverandørene – Sjekk det her >>

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me